Keystone logo

Malaysia University of Science and Technology

A logo

Bevezetés

ÜDVÖZÖLJÜK

Fedezze fel, hogy miért MUST egyike Malaysian vezető egyetemeknek. Díjnyertes munkatársainktól az egyedülálló pedagógiai pedagógiáért MUST igazán felkészült arra, hogy a diákok számára olyan egyetemek legyenek, akik világosabb jövőre vágynak.

A Malaysia University of Science and Technology LÉTREHOZÁSA

1995-ben az akkori miniszterelnök, Tun Dr. Mahathir Mohammad és egy malajziai küldöttség munkát tett a Massachusetts Institute of Technology (MIT) munkatársaiba, és támogatta az MIT után kialakított egyetemet. 1997 januárjában megállapodás született a Malaysia University of Science and Technology (MUST) létrehozásáról.

Formatív évében a MUST-t teljes mértékben támogatta és támogatta az MIT, egy világhírű egyetem, amelyet a fejlett tudományok és technológiák oktatásáért és kutatásáért jegyeztek.

A VILÁGOLAJ TANÍTÁSI ÉS TANULÁSI MÓDSZEREK EMULÁCIÓJA.

Malaysia University of Science and Technology világszínvonalú tanítási és tanulási módszert emulálja, amely ösztönzi a kreativitást, az analitikus gondolkodást, a problémamegoldást, az innovációt és a csapatépítést. Ezek olyan tulajdonságok, amelyek sikeresnek bizonyultak a vállalkozói vezetésnek a technológia és az üzleti életben.

TÁMOGATJA továbbá a kutatás-alapú kultúrát minden szakterületen annak érdekében, hogy biztosítsa a mélyreható megértést és bizalmat a gyakorlati problémák megoldásában. A világszínvonalú modell a MUST kultúra lendületét jelenti, amely élénk, innovatív és céltudatos a helyi környezetben.

Helyszínek

  • Block B, Encorp Strand Garden Office, NO. 12, Jalan PJU 5/1, Kota Damansara, 47810, Petaling Jaya

Kérdések