Keystone logo
Magical Unicorn University

Magical Unicorn University

Magical Unicorn University

Bevezetés

110464_700.jpg

A nemzetközi marketing mestere egy pillanat alatt

Ki ez a program?

Azok a jelöltek, akik nemrégiben végeztek egyetemet vagy főiskolát, valamint olyan személyek, akik legfeljebb három éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és marketing karriert akarnak indítani.

Amit megtanulsz

A marketingmix elsajátítása kritikusabb, mint valaha , mivel a fogyasztók folyamatosan egyre nagyobb mennyiségű online és offline tartalomnak vannak kitéve. A Nemzetközi Marketing mesterképzésben részt vevő hallgatók megtanulják, hogyan tudják kihasználni a digitális marketinget, a közösségi médiát, a marketingelemzést és az ügyfelek bevonásával kapcsolatos stratégiákat, hogy áttörjék a zajt, és a marketingen keresztül mérhető hatást gyakoroljanak az üzleti célokra.

A GIS globális tanulmányi központok a világ legizgalmasabb sportcéljaiban találhatók. A New York-i Red Bull Arena, az atlantai vadonatúj Mercedes-Benz Stadion, a Toronto FC BMO-mezőnye és a melbourne-i krikettpálya világszerte egyhetes GIS globális csúcstalálkozóknak ad otthont, lehetővé téve a hallgatóknak és a diplomásoknak, hogy bővítsék tudásukat és szakértelmüket a következőkről: a nemzetközi sportipar.

142813_pexels-photo-3776852.jpeg

Helyszínek

 • Boston

  Boston, Amerikai Egyesült Államok

  • Rennes

   EHESP Rennes, , Rennes

   Kérdések