Keystone logo
Magical Unicorn University

Magical Unicorn University

Magical Unicorn University

Bevezetés

<img class=" image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/11/110464_700.jpg " alt=" 110464_700.jpg " data-json=" {"author":" képjóváírás","author_url":"","forrás ":""}" />

A nemzetközi marketing mestere egy pillantással

Kinek szól ez a program?

A közelmúltban egyetemet vagy főiskolát végzett jelöltek, valamint legfeljebb három év munkatapasztalattal rendelkező magánszemélyek, akik marketinges karriert szeretnének indítani.

Amit meg fogsz tanulni

A marketingmix elsajátítása kritikusabb, mint valaha , mivel a fogyasztók folyamatosan egyre nagyobb mennyiségű online és offline tartalomnak vannak kitéve. A Nemzetközi Marketing mesterképzésben részt vevő hallgatók megtanulják, hogyan tudják kihasználni a digitális marketinget, a közösségi médiát, a marketingelemzést és az ügyfelek bevonásával kapcsolatos stratégiákat, hogy áttörjék a zajt, és a marketingen keresztül mérhető hatást gyakoroljanak az üzleti célokra.

A GIS globális tanulmányi központjai a világ legizgalmasabb sportcélpontjainak egyikén találhatók. A New York-i Red Bull Arena , Atlanta vadonatúj Mercedes-Benz Stadionja, a Toronto FC BMO Fieldje és a Melbourne Cricket Ground ad otthont az egyhetes GIS Global Summitoknak szerte a világon, lehetővé téve a hallgatók és a végzett hallgatók számára, hogy bővítsék tudásukat és szakértelmüket. a nemzetközi sportipar.

Akkreditációk

Helyszínek

  • Boston, Amerikai Egyesült Államok

Kérdések