Keystone logo
Maastricht University, Faculty of Law LLM kriminalisztika, kriminológia és jog területén
Maastricht University, Faculty of Law

LLM kriminalisztika, kriminológia és jog területén

Maastricht, Hollandia

1 Years

Angol

Teljes idő

01 May 2024

Request earliest startdate

EUR 2314 / per year *

Az egyetemen

* EU-s diákok: 2314 euró | nem EU-s diákok 16 000 euró

Bevezetés

Törekszik arra, hogy jogi karriert építsen, vagy igazságügyi szakértőként az üzleti életben vagy a kormányzatban? És szeretne erre jobban felkészülni, további ismeretekkel a bűnözésről és a bizonyítékok megszerzésének módjáról? Ha igen, a kriminalisztika, kriminológia és jog (FCL) mesterképzése segíthet abban, hogy odaérjen.

Elmerülhet a törvényszéki pszichológia, a számvitel és az orvostudomány világában, és folyamatosan elemzi ezeket a tudományágakat a joggal összefüggésben. Meg fogja érteni, hogy a kriminalisztika miért játszik egyre inkább meghatározó szerepet a bűncselekmények felderítésében és az elkövetők elítélésében. Azt is megtanulja, hogy meghatározza a kriminalisztikai technikák és betekintések alkalmazásának határait.

A program bűnözés és büntető igazságszolgáltatás multidiszciplináris megközelítésének köszönhetően a szokásos jogi szakmák mellett rendészeti szerveknél, pszichiátriai szolgálatoknál, vagy az Igazságügyi Minisztériumon belüli szakpolitikai funkcióknál is lehet munkát keresni.

Miért ez a program?

A kriminalisztikai kutatások egyre fontosabbá válnak a bűnügyi nyomozásban és a bizonyítékok gyűjtésében. Az ügyvédek, ügyészek és bírák ezt tapasztalják mindennapi munkájuk során. A kriminalisztika, kriminológia és jog mesterképzése betekintést nyújt a kriminalisztikai kutatás területén érintett különböző tudományágakba. Azt is megtekintheti, hogy a büntető igazságszolgáltatás milyen szerepet játszik a társadalmon belül. Számos kötelező tanfolyamon vesz részt, és választhat a választható kurzusok és gyakornoki lehetőségek széles skálájából.

Belépők

Tanterv

Rangsorok

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések