Keystone logo
Lund University

Lund University

Lund University

Bevezetés

Lund University - Svédország legmagasabb rangú egyeteme

Lund University 1666-ban alapították, 40 000 hallgatója és 8 000 alkalmazottja van. Több mint 130 mesterképzést és 10 alapképzési programot kínál angol nyelven .

Lund Svédország legvonzóbb tanulmányútja. Az egyetem a skandináviai programok és kurzusok egyik legszélesebb körét kínálja, a tudományágazat és a legmodernebb kutatások alapján. A Lund University diplomája mind minőségi, mind Svédországban és külföldön egyaránt.

Tárgyterületek

Kilenc karunk és számos speciális kutatóközpont kínál oktatást a következő tantárgyakon:

 • Építészet és tervezés
 • Területi tanulmányok
 • Üzlet, gazdaság és menedzsment
 • Mérnöki és technológiai
 • Környezet és fenntarthatóság
 • Képzőművészet
 • Bölcsészettudományok és nyelvek
 • Törvény
 • Orvostudomány és egészségügy
 • Tudomány
 • Szolgáltatás-menedzsment
 • Társadalomtudományok

Kutatás

Lund több mint 30 világvezető kutatási környezetnek ad otthont, és Európa két legnagyobb anyagkutatási létesítményének ad otthont: a MAX IV (2016-ban avatták fel) és az ESS (2023-ban nyílik meg). Lund University tagja a rangos, kutatásigényes egyetemek hálózatának, az Universitas 21-nek (U21) , az Európai Kutatási Egyetemek Ligájának (LERU) és az Európai Egyetemi Szövetség a Globális Egészségért (EUGLOH) is.

Tanítási stílus

A kritikai gondolkodás és az elme szabadsága a Lund University tudományos életének sarokköve. Az informálisabb, nyílt osztályú környezetben a csoportmunkára való összpontosítás megkönnyíti a tanulást, párbeszédet teremt és új ötleteket hoz létre.

Lund nemzetközi találkozóhely a diákok és a kutatók számára egyaránt. Ez globális környezetet teremt, ahol a diákok új kulturális perspektívákat nyernek, és fejleszthetik nemzetközi hálózataikat, amelyeket világszerte nagyra értékelnek a munkáltatók.

A Lund diákjai kiváló lehetőséget kapnak az üzleti interakciókra . Lund városának egyedülálló, világszínvonalú környezetet biztosít a technológia, a tudás, az innováció és a vállalkozói szellem számára, és a nemzetközi vállalatok lenyűgöző kiszolgálásával rendelkezik.

Diákélet

Lund az első számú választás a Svédországba érkező nemzetközi hallgatók számára, és Svédország legjobb diákvárosának számít, egyedülálló kombinációjával a nagy társadalmi klubok (a történelmi „nemzetek”), a hallgatói szakszervezetek és az Akadémiai Társaság élénk és aktív hallgatókat hoznak létre élet.

Lund város

Svédország déli részén fekszik, Lund városa mindössze 10 perc alatt vonattal Svédország harmadik legnagyobb városa, Malmö, és mindössze 35 perc alatt vonattal a koppenhágai repülőtér Dániában.

Svédország egyik legrégebbi városaként 990-re nyúlik vissza, Lund az ellentétek városa, ahol több mint 1000 éves történelem keveredik a modern tudással és ötletekkel. Lundban egy kis, festői, macskaköves város varázsát találja meg, a nagyvárosi látnivalók mellett, mint például szolgáltatások, vásárlás, éttermek és kulturális események. Lund olyan nagy nemzetközi vállalatoknak is otthont ad, mint a Sony Mobile, a Tetra Pak, az Ericsson, az Alfa Laval és a Gambro.

Az angol nyelvet széles körben beszélik Svédországban és Lundban (a svédek 90% -a folyékonyan beszél), vagyis egy egyedi európai kultúrát élvezhet nyelvi akadály nélkül.

Tudjon meg többet a Lund University

További információért látogasson el a href="www.lunduniversity.lu.se webhelyre

További információért látogasson el a következő oldalra. Kérdéseit felteheti a lunduniversity.lu.se/degree-studies címen található webes űrlapunkon keresztül, vagy megtalálhat minket az Instagramon, a LinkedIn-en, a Twitteren és a YouTube-on. Meghallgathatja Lund University nemzetközi podcastját is!

Rangsorok

Lund University folyamatosan a világ 100 legjobb egyeteme között szerepel (a világ 95. helyén és Svédország legjobb egyeteme, QS World University Rankings 2023).

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

 • Lund

  Paradisgatan 2 , SE-223 50, Lund

 • Malmö

  Campus Malmö, , Malmö

  • Helsingborg

   Campus Helsingborg Universitetsplatsen 2, SE-251 08, Helsingborg

   Kérdések