Keystone logo
LSBF Singapore

LSBF Singapore

LSBF Singapore

Bevezetés

Menj tovább az LSBF Singapore

A szingapúri londoni üzleti és pénzügyminisztériumon (LSBF) a sikert úgy mérjük, hogy a hallgatók, oktatók és öregdiákok milyen hatással vannak a régióra.

Az Oktatási Befektetők Ázsia Awards 2018 -as tantervi és értékelési kiválóságáért elnyert LSBF Szingapúrban hat egyedülálló tanulási egységgel látja el a hallgatókat a szükséges ismeretekkel és készségekkel - Szakmai Oktatási Iskola, Üzleti Iskola, Vendéglátóiskola, Angoliskola, Kínai Üzleti Osztály, valamint az Executive Development & Online Unit.

Az LSBF Singapore mint a szingapúri Chartered Certified Accountants (ACCA) három, platina által jóváhagyott oktatási szolgáltatója, elérte az ország egyik legjobb eredményt az ACCA vizsgákon. Létrehozása óta az intézmény több mint 190 ACCA-díjas nyertest hozott létre - elismerést csak a vizsgákra legjobban teljesítő hallgatóknak kaptak.

Miért válassza a London School of Business & Finance Szingapúrban?

Olyan etoszot ápolunk, amelyben megtanulhat, növekedhet és sikeres lehet. Megoszthatja ötleteit és tapasztalatait a világ minden tájáról származó emberekkel, miközben alakítja jövőbeli sikerét. Fedezze fel, hogy az üzleti vezetők következő generációja miért választotta az LSBF Singapore .

További tanulási módok, a növekedés több módja

Az Asia Enterprise Brand Award díjnyerteseként lábnyomunkat ízeljük Ázsiában. A szingapúri dinamikus központi üzleti negyed szívében található két egyetemen jó helyzetben vagyunk, hogy hallgatóinknak kiváló minőségű oktatást és készségeket tudjunk bemutatni, amelyek a karrier sikeréhez szükségesek. További okok miatt érdemes az LSBF Singapore tanulnia:

  1. 4 éves Edutrust státusz
  2. A legjobb magániskola számviteli, vendéglátó és turisztikai szingapúrban 2016 -ban
  3. Platinum ACCA jóváhagyott tanulási partner
  4. 2011 december óta 211 ACCA-díjas nyertes
  5. Szakmai gyakorlat a vendéglátás és logisztika programokban
  6. Magas tapasztalattal rendelkező LSBF kar
  7. Kényelmesen található Szingapúr központi üzleti negyedében
  8. Üdvözöljük a nemzetközi hallgatókat
  9. Egyetemi partnerség a Greenwichi Egyetemmel, a Chicagói Concordia Egyetemmel és a Grenoble Ecole De Menedzsmenttel

Sokféleség standardként

A sok országból érkező hallgatókkal együtt, egyetemen, tanfolyamunkon és osztálytermeinkben valóban globális, változatos és gazdagító tapasztalatokat kínálunk. LSBF Singapore tökéletes hely valódi nemzetközi tapasztalatok megszerzésére, felkészítve a mai globális piacra.

Vállalati hálózatunk

A kurzusok folyamatos frissítése a vezető szervezetek követelményeivel szemben állandó gyakorlat, nem lehetőség. Erős kapcsolatokat alakítottunk ki a szingapúri és azon kívüli sikeres vállalkozásokkal.

Mindent összekapcsolva

A rendkívül tapasztalt oktatók, vállalati partnereink és a globális elérhetőség révén a vezetőség, a kiválóság és az üzleti világ sikeréhez készülünk.

Kiválóság

Az első naptól kezdve a hangsúlyt a kiválóságra helyeztük. A legjobb hallgatói élmény, az első osztályú oktatás és az exkluzív karrier-támogatás érdekében tett erőfeszítéseink teszik az LSBF Singapore egyedülálló intézményévé.

Szingapúr Campus

Szingapúr a kulturális sokszínűség és az üzleti növekedés egyedülálló keveréke. Tanuljunk az egyik legkorszerűbb egyetemen és kapjunk egy első kézből a nagy nemzetközi kereskedelmi központot.

Az osztályteremtől távol, kiegyensúlyozhatja a teljes tudományos tapasztalatot az élénk társadalmi tevékenységekkel. Campusunk könnyű hozzáférést biztosít a szingapúri kifinomult éjszakai életéhez és kivételes tájához.

Egyetem

A szingapúri LSBF a 3 Anson Road (Springleaf torony) és a 143 Cecil Street (GB épület) között található, mindössze pár percre a Tanjong Pagar MRT állomástól.

A legmodernebb oktatási területeink mellett előnyösek lesznek a szentelt szociális létesítmények és a legújabb tanulási technológiák, amelyek növelik a tapasztalatokat.

Helyszínek

  • 3 Anson Road, Springleaf Tower, #06-01, 079909, Singapore

Kérdések