Keystone logo
Loyola Law School Master of Laws (LLM) - American Law
Loyola Law School

Master of Laws (LLM) - American Law

Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok

1 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 58 470 / per year

Az egyetemen

Bevezetés

American Law LLM

Ez lehet az Ön által előnyben részesített lehetőség, ha általános áttekintést szeretne kapni az amerikai jogrendszerről, vagy olyan tanulmányi kurzust szeretne tervezni, amely lehetővé teszi, hogy egy olyan témára összpontosítson, amelyet jelenleg nem kínálunk az LLM-specializációk listáján. A több mint 325 választható kurzussal a Loyola az amerikai jog széles skáláját kínálja, valamint több aktuális terület mélységét is. Ez lehetővé teszi, hogy az LLM igazgatója irányításával teljes mértékben személyre szabja tanulmányait, és egyedülálló tanulási tapasztalatot szerezzen.

LLM Specializations

Loyola Law School több jogi területen is kínál specializációkat. A specializációra való beiratkozás tökéletes választás azoknak a hallgatóknak, akik különösen érdeklődnek egy adott jogterület iránt. Az egyes szakterületek tananyagát gondosan úgy alakították ki, hogy a végzett hallgatók átfogó ismeretekkel rendelkezzenek a szakterületről.

Specializations are open to students who received their law degree from a school in a foreign country and to students with a JD from an ABA-accredited American law school. JD students must have received their JD degree at least three years before applying to the LLM program.

Bar Eligibility

Sok nemzetközi hallgatónk érdeklődik LLM programunkba való beiratkozás iránt, hogy jogosulttá váljon a kaliforniai vagy a New York-i ügyvédi vizsgára. Az ügyvédi kamara jogosultsága attól függ, hogy a hallgató rendelkezik-e már engedéllyel a saját országában gyakorlásra, és attól függ, hogy Kaliforniából és New Yorkból változik. A hallgatóknak úgy kell megtervezniük LLM-jük tantervét a Loyola-nál, hogy megfeleljenek az általuk kívánt ügyvédi vizsga speciális követelményeinek.

Ha többet szeretne megtudni az ügyvédi jogosultságról, arról, hogy le kell-e tennie ügyvédi vizsgát, melyik ügyvédi vizsgát kell tennie, és még sok minden mást, kérjen Skype-hívást kari igazgatónkkal, Aaron Ghirardelli professzorral. Ghirardelli professzor maga is LLM végzett, és Kaliforniában, New Yorkban és Olaszországban rendelkezik engedéllyel.

Belépők

Tanterv

Ideális Diákok

Felszerelés

Az Iskoláról

Kérdések