Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Loyola University New Orleans College of Law

Loyola University New Orleans College of Law

Loyola University New Orleans College of Law

Bevezetés

A jogi kar jól ismert arról, hogy elkötelezett a gyakorlatra kész ügyvédek létrehozása iránt. Nálunk van az ország egyik legrégebbi klinikai programja, amely a US News and World Report szerint a 32. helyen áll a több mint 200 ABA-rangsorolású jogi egyetem között. A klinikán keresztül hallgatóinknak lehetőségük van arra, hogy harmadik évük jelentős részét valódi ügyfelek képviseletében töltsék tapasztalt oktatók felügyelete mellett. Az elmúlt néhány évben tapasztalati kínálatunkat kiterjesztettük a Környezetvédelmi Jogi és Politikai Laboratóriumra, az Entrepreneurship Projectre és az Emberi Jogok Érdekképviseleti Projektjére, amelyeken keresztül a hallgatók a közösség szolgálatában fejlesztik fogalmazási és érdekképviseleti készségeiket. Tantervünket egy kiterjedt Externship program egészíti ki, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy egy szemesztert eltöltsenek a helyi munkaadókkal a szakmai érdeklődési körükben. Minden diákunk részt vesz a Skills tantervünkben is, hogy segítse őket azon kompetenciák gyakorlásában, amelyekre jogi karrierjük megkezdéséhez szükségük lesz.

Jogi egyetemünk polgári és közjogi tantervekkel is rendelkezik, így hallgatóink felkészülhetnek a helyi, országos és globális gyakorlatra. Tantervünk célja, hogy a hallgatók számára egyedülálló összehasonlító perspektívát biztosítson az első félévtől. Azt is elismerjük, hogy minden hallgatónak egyedi tanulási stílusa van, ezért személyre szabott figyelmet és támogatást biztosítunk, kezdve az első éves jogász tanfolyam kis szakaszaival, és folytatva kiterjedt tudományos támogatási és ügyvédi felkészítő programjainkat.

Loyola oktatói nemzeti és nemzetközi szinten is ismertek ösztöndíjukról, de ugyanilyen (ha nem jobban) elkötelezettek a tanítás iránt. Karunk a jezsuita hagyományokhoz híven az egész ember nevelésére törekszik, ami azt jelenti, hogy minden egyes hallgatónkat az osztálytermen túl is ismerjük. Naponta sétálva a teremben látom, hogy professzoraink találkoznak a hallgatókkal, hogy megvitassák a dolgozatokat vagy a vizsgákat, diákközpontunkban ebédelnek, és országos rangú perbeli bírósági és tárgyalási érdekképviseleti csoportjaink tagjaival gyakorolnak.

A Loyolánál büszkék vagyunk diákságunk sokszínűségére és kollegialitására. Teljes munkaidős, részmunkaidős és esti programjainkkal elérhetővé tesszük a jogi egyetemet dolgozó szakemberek, szülők és mások számára, akiknek beosztása rugalmasságot igényel. Hallgatói szervezeteink lehetőséget teremtenek a hallgatók számára szakmai érdeklődésük gyakorlására, a New Orleans-i közösségben való kapcsolatteremtésre és a közösség szolgálatára, valamint kapcsolatok kialakítására. Öregdiák hálózatunk erős és elkötelezett egymás, a jogi egyetem és a Loyola diplomások minden generációja iránt.

És természetesen nemcsak az Egyesült Államok, hanem a világ egyik legcsodálatosabb városában vagyunk.

Küldetésünk

1914-ben nyitotta meg kapuit a Loyola University New Orleans College of Law és azóta is nyitotta meg a leendő jogi szakemberek elméjét. Az akadémiai szigor, az igazságosságra való törekvés és mások szolgálatának jezsuita hagyományában a Jogi Kollégium küldetése, hogy az ügyvédi kamara leendő tagjait képzett jogvédőkké és érzékeny ügyvédekké nevelje, akik elkötelezettek az etikai normák iránt. méltóság mindenki számára. A Jogi Főiskola polgári jogi és közjogi tanterveket, nappali és részmunkaidős esti képzéseket, valamint három közös szakot kínál. A kritikai és elemző gondolkodást, az etikát és a professzionalizmust, valamint a 21. század közösségének szolgálata iránti elkötelezettséget támogatják és ösztönzik. A Jogi Főiskola kara olyan tudósok közössége, akik elkötelezettek a tanítás és az ösztöndíj akadémiai kiválósága mellett, valamint mások szolgálatában.

Élet New Orleansban

New Orleans önmagában is élénk város, és jogi közössége is ugyanolyan aktív. Számos regionális és nemzeti cégnek van irodája New Orleansban, valamint sok nagy, közepes és butik ügyvédi iroda Louisianában.

A College of Law számos különböző fókuszterületet kínál a vállalatok, vállalkozók, környezetvédelmi érdekek, szórakoztatóipar, helyi és szövetségi kormányzati szervek, katonai igények, nemzetközi érdekek, családok és általában a közösség sokféleségének kiszolgálására.

A szövetségi és állami igazságszolgáltatási rendszerek egyik jelentős központja, New Orleans tökéletes hely a kapcsolatok kialakítására és a jogi karrier elindítására. Rengeteg lehetőség kínálkozik a gyakorló ügyvédektől való tanulásra, miközben a helyi közösséget szolgálja. Vegyen részt a helyi bíróságokon, és szerezzen valós tapasztalatokat. A Loyola jogi diploma egy út a páratlan eredményekhez. New Orleans hagyományaival és izgalmas tájával tökéletes hátteret biztosít a tanuláshoz és az igazságosságért való munkához.

Népszerű Úticélok

 • világháborús múzeum
 • New Orleans-i Művészeti Múzeum
 • Audubon Természettudományi Intézet
 • New Orleans City Park
 • francia negyed
 • Magazin utca
 • Megőrző terem
 • St. Charles Ave. és villamos
 • Natchez gőzhajó
 • Mardi Gras World

fesztiválok

New Orleansban az év szinte minden hétvégéjén találhat és részt vehet egy fesztiválon. Ünnepelni való témákban sincs hiány, a fesztiválok témái a kényelmes ételektől (NOLA Mac N' Cheese Fest) az olyan nagyszabású zenei eseményekig terjednek, mint a Voodoo Music + Arts Experience. A New Orleans-i fesztiválok sora az ország legjobbjai közé tartozik, és vonzza az ikonikus nemzeti fellépőket és a furcsa helyi előadókat. A New Orleans-i Jazz és Örökség Fesztiválon, a Francia Negyed Fesztiválon és más fesztiválokon mindenki talál kedvére valót.

Természetesen nem feledkezhetünk meg a Mardi Grasról sem. A krewe néhány hétre óriási bulivá varázsolja az egész várost. Ez az évszak tele van örömteli dekadenciával és színes jelmezekkel.

Élelmiszer

New Orleans az ország legjobb kulináris olvasztótégelye! Jóval több mint 1000 étterem öleli fel Greater New Orleans környékét. Számos New Orleans-i székhelyű híres séf, mint például Susan Spicer, Donald Link és Aaron Sachez, a kulináris ipart alakítja. Akár kreol és cajun specialitásokat, hagyományos déli házias ételeket, élvonalbeli gasztronómiai finomságokat, európai stílusú ételeket vagy dél legfrissebb tengeri ételeit keresi, a Big Easyben biztosan megtalálja.

Zene

New Orleansnak hosszú és figyelemre méltó zenei története van. Bár New Orleanst régóta a jazz és blues amerikai epicentrumaként tartják számon, a városban több mint 80 élőzenés helyszín található, amelyekben folk, cajun, funk, rock és R&B zenék játszanak. A kortárs zenészek és olyan zenekarok, mint a Big Freedia, Lil Wayne és a Revivalists a város zenei örökségét viszik a jövőbe.

Tegyen egy holdfényes sétát a Bourbon Streeten vagy a Frenchman Streeten, és szinte minden klubból élőzenét fog hallani minden este. Lehet, hogy csak felfedezi kedvenc új előadóját.

Sport

Egyetlen másik városban sem szenvedélyesebb a sportrajongó. A Crescent City ad otthont a Saints NFL labdarúgócsapatának, a Pelicans NBA kosárlabdacsapatának, a Gold rögbicsapatnak, a Jesters National Premier League Soccer csapatnak és a Big Easy Rollergirlsnek.

Ezenkívül New Orleans tele van lehetőségekkel az egyének részvételére. A Pontchartrain-tó népszerű horgász- és vitorláshely. A város elrendezése ideális kocogóknak és motorosoknak. Egy kalandosabb sportoló számára a DEFY New Orleans, a New Orleans Boulder Lounge és a Fly Circus Space izgalmas kihívásokat kínál.

Múzeumok

A történelem beleszőtt New Orleans szövetébe. Akár a St. Charles Avenue-n sétál, akár a francia negyedet fedezi fel, számtalan pillanat, helyszín és alak vár újra felfedezésre. Itt a múlt inspirálja és irányítja városunk jövőjét. Ismertesse meg jobban a helyi és nemzeti történelmet, és hagyja, hogy ez új ötleteket gyújtson jogi útja során.

New Orleans számos kiváló múzeumnak ad otthont, köztük a Nemzeti II. Világháborús Múzeumnak, a New Orleans-i Művészeti Múzeumnak, az Ogden Museum of Southern Art-nak, a New Orleans-i Kortárs Művészeti Központnak és a Cabildo-nak.

Tanulói beszámolók

Helyszínek

 • New Orleans

  526 Pine Street, , 70118, New Orleans

  Kérdések