Keystone logo

London School of Design and Marketing (PT)

A logo

Bevezetés

Üdvözöljük a londoni tanítás új korszakában.

Három nyelven (angol, spanyol és portugál) rendelkezésre álló online tanintézet vagyunk Londonban, de világszerte elérhető online tanfolyamokkal.

Mit?

A LSDM a Design and Marketing szakirányú iskola, amely a tanítási paradigmát innovatív és kreatív tréningen keresztül kívánja megváltoztatni, 100% -ban online és angol, spanyol és portugál nyelven. Rendszeres orientációval biztosítjuk a gyakorlati eredményekhez kapcsolódó tanulási tapasztalatot, amely ötvözi a hallgatók szakmai jellemzőit a technikai készségek korszerű kialakításával. Elkötelezettek vagyunk az Egyetem számára a kreatív művészetek által akkreditált, egyedülálló online tanfolyamokon keresztül, amelyek egyre nagyobb igényeket támasztanak a munkaerőpiac kihívásaihoz igazított új tudással.

London Design és Marketing School

Ahol a Passion foglalkozásúvá válik

Ki?

Az LSDM kurzusokat olyan diákok, szakemberek és vállalkozók számára fejlesztették ki, akiknek célja a tudás és a technikai készségek elsajátítása a Design vagy Marketing kreatív területein, a legmodernebb technológiák és innovációk figyelembevételével az E-learning tanításával kapcsolatban. Minden tanfolyam elérhető angol, spanyol és portugál nyelven.

Küldetésünk

A londoni Design és Marketing iskola ötvözi a kreativitást és a technikai szigorúságot szakmai tapasztalattal, gyakorlati és dinamikus 100% -os online kurzusokat kínálva a Design és Marketing területén, válaszolva a jelenlegi munkaerőpiac igényeire. Az LSDM-ben tanított kurzusok magasan specializált tartalomból állnak, fejlett tanulás és értékelési programok segítségével.

kilátás

Európai szintű referenciaiskola az online oktatásban a Design és Marketing területén.

értékeket

Hisszük, hogy a kreativitás, az innováció és a technikai készségek fejlesztése a sikeres karrier alapja. Az LSDM-ben a hallgatókat a legigényesebb munkaerő-piaci kihívásokra készítjük, nemcsak a megszerzett ismereteket, hanem a szenvedélyüket is.

Ranglista

Akkreditáció UCA

Minden LSDM tanfolyamot a Kreatív Művészeti Egyetem (UCA) akkreditált: Bachelor of Marketing - (BA Hons), Bachelor of Design - (BA Hons), Marketing Master (MA) és Master of Design (MA).

Az UCA közel 160 éves múltra tekint vissza, és a Complete University Guide 2018 -ban az Egyesült Királyság legjobb kreatív művészetekre szakosodott egyetemének választották.

Jelenleg az Egyesült Királyság egyetemeinek Top 40 rangsorában, a modern egyetemek rangsorában pedig a 11. helyen áll, amely 70 intézményt ölel fel. Az egyetemen végzett hallgatók között vannak nemzetközileg elismert Oscar -díjasok, filmrendezők, animátorok és divattervezők.

Helyszínek

  • 9 Devonshire Square, London, EC2M 4YF, London

  • Madrid

  • Porto

Kérdések