Keystone logo
London School of Design and Marketing (ES)

London School of Design and Marketing (ES)

London School of Design and Marketing (ES)

Bevezetés

Üdvözöljük a londoni tanítás új korszakában

MISSION

A London Design and Marketing School kreatív és technikai szigorú munkatapasztalattal segíti munkáját, gyakorlati és dinamikus 100% -os online kurzusokat kínál a Design és Marketing programban, amelyek megfelelnek a jelenlegi munkaerőpiac követelményeinek. Az LSDM által tanított kurzusok magasan specializált tartalmakból állnak, fejlett tanulás és értékelési programok segítségével.

VISION

Európai szintű referenciaiskola az online tanítás, a formatervezés és marketing területén.

VALUES

Hisszük, hogy a kreativitás, az innováció és a technikai készségek fejlesztése a sikeres karrier vezetői. Az LSDM-ben a diákokat a munkaerőpiac legnehezebb kihívásaival igyekszünk előállítani, nemcsak a megszerzett ismereteket, hanem a szenvedélyt is, amit csinálnak.

2. felvételi lehetőség

Az LSDM tanfolyamokat azoknak a diákoknak, szakembereknek és vállalkozóknak fejlesztették ki, akik a Design vagy Marketing kreatív művészeteiben kívánnak ismereteket és technikai készségeket elsajátítani, figyelembe véve a legújabb technológiákat és innovációkat az e-learning vonatkozásában. Minden tanfolyam angol, spanyol és portugál nyelven érhető el.

Ranglista

Akkreditáció UCA

A Kreatív Művészetek Egyeteme (UCA) akkreditálja az összes LSDM tanfolyamot: Bachelor of Marketing - (BA Hons), Bachelor of Design - (BA Hons), Marketing Master (MA) és Master of Design (MA).

Az UCA közel 160 éves múltra tekint vissza, és a Complete University Guide 2018 -ban az Egyesült Királyság legjobb kreatív művészeti különleges egyetemének tartották.

Jelenleg az Egyesült Királyság egyetemi ranglistájának Top 40 -ben és a 70 egyetemet tartalmazó modern egyetemi rangsorban is a 11. helyen áll. Az egyetem végzősei között vannak Oscar -díjasok, filmesek, művészek és divattervezők.

Helyszínek

  • 9 Devonshire Square, EC2M 4YF, London

Kérdések