Keystone logo
© BIMM University
London Business Training & Consulting

London Business Training & Consulting

London Business Training & Consulting

Bevezetés

Menedzsment tanfolyamok Egyesült Királyságban

London Business Training

Az LBTC szolgáltatásait gyakorlati üzleti és menedzsment tanácsadók látják el, akik kiterjedt több ágazattal és globális ismeretekkel rendelkeznek. Az LBTC szolgáltatás-szállítási modelljének egyik legfontosabb jellemzője, hogy teljesen papírmentes, összhangban a fenntarthatóság alapvető értékével. Következésképpen minden tananyagot, dokumentációt és kommunikációt elektronikus úton szállítanak, ami tovább növeli a művelet hatékonyságát és az ügyfelek tanulási tapasztalatait.

Az LBTC-ben ügyelni kell az ügyfelek egyedi igényeinek megértésére, és a szolgáltatásnyújtás ennek megfelelően testreszabott, hogy megoldja az ügyfél igényének egyediségét. Folyamatosan törekszünk hosszú távú üzleti kapcsolatok kialakítására és ápolására. Az LBTC helymeghatározási nyilatkozata ügyfeleink partnereinek szolgálatában van, üzleti és vezetési problémáik megoldásával.

Elképzelésünk az, hogy megfeleljünk az egész világon élő egyének és szervezetek üzleti és menedzsment képzési és tanácsadói igényeinek. Az LBTC küldetése az, hogy innovatív, fenntartható és hozzáférhető, kiváló minőségű szolgáltatásokat nyújtson ügyfeleink számára.

Kínálunk nyílt kurzusok portfólióját, amely 500 üzleti és menedzsment kurzust tartalmaz . A nyitott kurzusok 1 napos és 2 hetes időtartamúak, és 4 havonta megismételhetők, ezáltal lehetővé téve a leendő ügyfelek számára, hogy kiválaszthassák a megfelelő ütemtervükhöz megfelelő tanfolyam dátumát.

Azon ügyfelek számára, akik bonyolultabb üzleti és vezetési problémákkal szembesülnek, az LBTC személyre szabott képzési és vezetési tanácsadási szolgáltatásokat is kínál. Ezek a szolgáltatási lehetőségek nagymértékben igazodnak az ügyfelek előtt álló kihívások sajátos természetéhez.

fenntarthatóság

A fenntarthatóság az LBTC egyik legfontosabb értéke.

A papír környezeti hatása jelentős. A cellulóz- és papírmalmok hozzájárulnak a levegő, a víz és a talajszennyezéshez. Ezt a problémát tovább súlyosbítja az a tény, hogy az elmúlt négy évtizedben a papírok globális fogyasztása 400% -kal emelkedett.

Az oktatási és képzési intézmények híresek a bizalomra és következetes papírvesztésre. A papír valóban újrahasznosítható, de nem mindenki hasznosítja újra.

Az LBTC elfogadta a redukció, az újrafelhasználás és a újrahasznosítás mantráját -, és egy lépéssel tovább lépett a papír használatának elutasításával. Végrehajtottunk egy papíralapú operatív modellt, melynek segítségével minden kommunikáció, dokumentum és tananyag elektronikus formában kerül szállításra.

Az elektronikus média használatának további előnye az ezen megközelítés által nyújtott hatalmas hatékonyság. Javasoljuk minden érdekelt fél csatlakozni LBTC erőfeszítések tekintetében megy a zöld.

Helyszínek

  • London

    One Lyric Square Hammersmith, W6 0NB, London

Kérdések