Keystone logo

London Academy of Trading

A logo

Bevezetés

A 2010-ben alapított London Academy of Trading (LAT) több ezer személy számára nyújtott képzést, akik szeretnék növelni ismereteiket a pénzpiacokról, és fejleszteni tudják készségeiket a kereskedelemben. Az akadémiát a brit akkreditációs tanács (BAC) akkreditálja, amely lehetővé teszi a nemzetközi hallgatók számára, hogy a LAT-ban Londonban tanulmányozzák a rövid távú tanulmányi vízumokat (STSV). Ennek eredményeként az elmúlt 12 hónapban több mint 60 országból tanítottunk diákokat.

Diákjaink iskolai és egyetemi hallgatóktól kezdve dolgozókig, cégtulajdonosokig, vállalkozókig, sőt nyugdíjasokig terjednek. Vannak, akik a kereskedelem terén szeretnék fejleszteni karrierjüket, míg mások a saját pénzük piacra fektetéséhez szükséges ismereteket és gyakorlati ismereteket.

Az ABE által akkreditált és az Ofqual által szabályozott 12 hetes 5-ös szintű 5-ös szintű pályázati diplomainkat az 1 napos rendezvényektől kezdve a legjelentősebb 12 hetes szintig biztosítjuk. A rövid tanfolyamok csomagja CPD-tanúsítvánnyal rendelkezik, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy értékes CPD-krediteket hozzanak létre.

Oktatási karunk a tapasztalt kereskedőkből és a főbb pénzügyi intézményekből származó elemzőkből áll, ideértve a HSBC-t, a Merrill Lynch-et, a Credit Suisse-t és a Bloomberg-et, és minden diák közvetlen hozzáférést biztosít a mentorok csapatához tíz órán keresztül tanácsadás és tanácsadás céljából, segítve őket robusztus és strukturált kereskedelmi stratégiák kidolgozása az elméleti ismeretek és a gyakorlati készségek kombinálásával.

London Academy of Trading","author_url":"","source":""}" />

Az egyik fő USP a rendkívüli rugalmasságunk. Tudjuk, hogy sok embernek más kötelezettségei vannak, ezért lehetővé tesszük Önnek a tanfolyam leállítását / megkezdését szükség szerint, de választhatja azt is, hogy a londoni kereskedési padlónkon, online vagy a vegyes opción keresztül tanul-e, kombinálva az online tanulmányokat az Ön által választott számmal napok az egyetemen.

Akkreditáció

finanszírozás

Helyszínek

  • 2nd Floor, University of Law Bloomsbury Campus, 11-13 Ridgmount Street, WC1E 7AQ, London

  • London

Kérdések