Keystone logo
Leiden University LLM Advanced Studies az európai és nemzetközi üzleti jog
Leiden University

LLM Advanced Studies az európai és nemzetközi üzleti jog

Leiden, Hollandia

1 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 19 300 / per year *

Az egyetemen

* Teljes munkaidőben minden hallgató számára: 19 300. Részmunkaidős minden hallgató számára: 9650.

Bevezetés

Az Európai Unió a világ egyik legbefolyásosabb nemzetközi szervezete. De hogyan befolyásolja ez a kormányzásra, a vállalkozásokra és az innovációra a globális gazdaságban az üzleti jog területén? És hogyan működik együtt az uniós jog más nemzetközi szervezetekkel?

Mit jelent ez a mester program?

Mivel az EU egyre több gazdasági szabályozást fogad el, ezek a megbízatások egyre inkább kölcsönhatásba lépnek a globális kereskedelmi szabályokkal és tagállamaival. A nemzetközileg tevékenykedő vállalkozások a joghatóság különböző rétegeivel szembesülnek, amelyek néha tisztázatlan hierarchiával rendelkeznek. Az európai és nemzetközi üzleti jog programban megtanulja, hogyan kell megfejteni az európai és nemzetközi üzleti jog összetett hierarchiáját. Megismeri az esetmetódus megközelítését és a kombinált kutatási/tudásátadási megközelítést. Azt is alaposan megérti, hogyan hat az uniós jog a globális gazdasági joggal.

Meg fog tanulni:

  • alkalmazza ismereteit a jogról, tapasztalatairól és készségeiről egy professzionális környezetben
  • dolgozzon ki kutatási kérdéseket és megfelelő stratégiákat e kérdések megválaszolásához és a hipotézisek teszteléséhez
  • alkalmazza a megfelelő jogi tudományos kutatási módszereket és eszközöket, és bemutatja és közli az eredményeket és az eredményeket mind tudományos, mind szakmai környezetben

Az európai és nemzetközi üzleti jog megválasztásának okai a Leiden University ?

A fejlett mester európai és nemzetközi üzleti jogának hallgatójaként Ön részesülhet az alábbiak közül:

1. Kiváló hírnév: Ez a program több mint két évtizedes történelemmel rendelkezik, és a Leiden Law School Europa Institute-on keresztül kínálja. A tanítás alapja a Jogi Iskola megkülönböztetett kutatási programja: "Az uniós jog előrehaladása: a változás elfogadása és a megőrzési értékek".

2. Szakértői oktatók: A tanfolyamokat nemzetközi hírű szakértőkkel, valamint olyan vendégelőadókkal tanítják, akik ügyvédi irodákkal, nemzetközi bíróságokkal vagy üzleti szervezetekkel rendelkeznek.

3. Moot court skills : Önnek lehetősége van részt venni az Európai Jog Moot Court (ELMC), a leghíresebb verseny az uniós jog területén. Ha elindul az ELMC verseny szóbeli fordulójához, akkor az EU jogi ügyének szimulációjában kutatást, elemzést, jogi írást és tanítást kér. Ha érdekelt, akkor lehetősége nyílik arra, hogy az ELSA Moot Court-on mutasson be, amely a WTO-jog területén szól.

Az európai és a nemzetközi üzleti jog a megfelelő program az Ön számára?

Szeretne megtanulni, hogyan navigálhat a nemzetközi kereskedelemjog és az európai törvények közötti konfliktusokban, ahogy azok a globális vállalkozásokra reflektálnak? Ez a program biztosítja Önnek minden eszközt, hogy erősítse az éles kereskedelmi és üzleti értelemben.

Meg kell szereznie a jogi diplomát, vagy elegendő jogot a felvételhez.

Ezt a programot teljes egészében egy év alatt teljesítheti, vagy két évig részmunkaidős hallgatóként.

Belépés és alkalmazás

Szeretné alkalmazni ezt a mester programot a Leiden University ? Tudja meg, hogyan kell alkalmazni a programot az alkalmazás és a belépés szakaszában található lépésenkénti útmutató követésével:

https://www.universiteitleiden.nl/en/education/study-programmes/master/european-and-international-business-law/admission-and-application

Belépők

Tanterv

Ideális Diákok

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések