Keystone logo
© Faiza Ali
Laney College

Laney College

Laney College

Bevezetés

Laney College a négy Peralta Community College District campus közül a legnagyobb, évente körülbelül 17 000 diákot szolgál ki. A Peralta körzet zászlóshajójaként működő Laney College hatvan hektáron terül el a kaliforniai Oakland belvárosában, amely Amerika egyik etnikailag és gazdaságilag legsokszínűbb városa. A Laney az ország egyik legrégebbi közösségi főiskolája is, amely 2020-ban ünnepli 67. évfordulóját.

A Laney College szolgáltatási terület a szomszédos Alameda, Albany, Berkeley, Emeryville, Oakland és Piedmont városokat foglalja magában. Sokszínűsége és magas színvonalú műszaki képzése miatt is vonzza a diákokat a Greater Bay Area területéről.

Laney College több mint 20 bölcsészeti és tudományos területen kínál egyetemi diplomát; a diplomások jelentős része 4 éves főiskolákra és egyetemekre jár, köztük a Kaliforniai Egyetemre és a Kaliforniai Állami Egyetemre.

Laney College megőrizte és folyamatosan frissítette a karrier és műszaki (CTE) programokat. Ezek a programok olyan hagyományos kereskedelmi területeket foglalnak magukban, mint az elektromos technológia (állami tanúsítvánnyal), a hegesztés, az ipari karbantartás, a megmunkálás és az asztalosipar. A főiskola más fejlett műszaki területeken is kifejlesztett új programokat, mint például az épületautomatizálási rendszerek (az USA három programjának egyike), a digitális tervezés, az orvosi eszközök tervezési technológiája, a 3-D tervezés és a gyors gyártás, valamint a fejlett világítástechnika. A főiskola olyan iparművészeti programokat kínál, mint a professzionális fényképezés és grafikai tervezés.

Laney College egyike azon kevés étteremgazdálkodási programnak a Bay Area-ban, valamint világszínvonalú sütés- és cukrászprogram.

Végül, Laney College országos vezető szerepet tölt be a fenntarthatósági oktatásban. Az energiahatékonysági és a kapcsolódó fenntarthatósági témájú kurzusok számos különböző osztályon találhatók, beleértve az asztalost, a környezetirányítási technológiát, a mérnöki tudományt, az építészetet, az építésirányítást, az elektromos technológiát, a biológiát és a kémiát.

180602_Laney2.jpeg

Látomás

Álom. Virágozzon. Sikerül.

Küldetésünk

Laney College oktatja, támogatja és inspirálja a tanulókat, hogy kitűnjenek egy befogadó és sokszínű tanulási környezetben, amely a társadalmi igazságosságban gyökerezik.

Értékek

 • Tisztelet: Bizalommal, együttműködéssel és csapatmunkával tanúsítjuk, hogy elkötelezettek vagyunk az egyes egyének értékei iránt. Felismerjük minden egyén értékét és elképzeléseit, és tisztességesen, együttérzéssel és megbecsüléssel bánunk egymással és azokkal, akiket szolgálunk.
 • Sokszínűség: Multikulturális és sokszínű szervezet vagyunk, emberek és ötletek gazdagító keveréke. Ez a főiskola egy hely minden ember számára, egy olyan környezet, amely munkatársaink, oktatóink és hallgatóink sokszínűségének elősegítésére és felkarolására szolgál.
 • Elismerés: Tanúsítjuk, hogy elismerjük minden oktatónk, munkatársunk, adminisztrátorunk és hallgatónk által tett erőfeszítések értékét. Elősegítjük az alkalmazottak növekedését és teljesítményszintjét a személyes fejlődésen keresztül.
 • Kompetencia: Elkötelezettségünk van amellett, hogy munkafeladatainkat kiválóan és folyamatos fejlesztéssel végezzük. Hangsúlyozzuk, hogy mindent megteszünk a tanítás és tanulás, a tanulói teljesítmény, az adminisztratív gyakorlat és a támogató szolgáltatások nyújtása terén.
 • Integritás: Elkötelezettek vagyunk az egyetemi bizalom ápolása mellett azáltal, hogy elszámoltatjuk magunkat a legmagasabb szintű professzionalizmus és etika iránt.
 • Elszámoltathatóság: Egyénileg és kollektíven felelősek vagyunk azért, hogy a legmagasabb szintű teljesítményt érjük el, segítve a hallgatókat, hogy megszerezzék a szükséges készségeket és képességeket a társult diplomák, bizonyítványok megszerzéséhez, áthelyezéshez és karrier-előkészítéshez. Folyamatosan értékeljük magunkat annak érdekében, hogy javítsuk hatékonyságunkat és hatékonyságunkat közösségünk oktatási igényeinek kielégítésében.
 • Innováció: Bátorítjuk és támogatjuk a kreativitást, az együttműködést és a kockázatvállalást. Elősegítjük és előmozdítjuk az innovációt az összes program és szolgáltatás tervezése, fejlesztése, támogatása, szállítása és kezelése terén.
 • Együttműködés: Együttműködően dolgozunk egy megosztott irányítási környezetben, és fontosnak tartjuk az egyéni képességeket és a gondolkodás sokszínűségét, amelyek elengedhetetlenek a nyílt kommunikáció, az aktív részvétel, az eszmecsere és az együttműködésen alapuló döntéshozatal elősegítéséhez.

Helyszínek

 • Oakland

  Fallon Street,900, 94607, Oakland

  Kérdések