Keystone logo
Lancashire Law School - University of Central Lancashire LLB Senior Status
Lancashire Law School - University of Central Lancashire

LLB Senior Status

0 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Összekevert

* Teljes munkaidőben, évente, brit / EU diákok. Részmunkaidős: 1,125 font / 20 vizsgált kredit (UK / EU).

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Ha nem jogi végzettséggel rendelkezik, és ügyvéd vagy barrister lenne, ez a kétéves kurzus, melyet részben online is tanulmányozhat, biztosítja az Ön számára az akadémiai képzést, amire szüksége van ahhoz, hogy továbblépjen a szakmai képzési szakaszba. jogi oktatás. Különösen alkalmas azoknak a tengerentúli diákoknak, akiknek otthoni szakmai szervezetei hagyományos LLB-t igényelnek. Az átruházható jogi és tudományos készségek széles skálájával, valamint az angol jog főbb intézményeinek, folyamatainak és doktrínáinak megértésében végzünk diplomát.

Az LLB (Hons) Senior Státusz lehetővé teszi, hogy professzionálisan akkreditált jogi diplomát vállaljon mindössze két év alatt.

Lehetősége van arra, hogy befejezze a tanfolyamot az egyetemen vagy a távoktatással. Ha a távoktatási lehetőséget választja, akkor az online támogatást az UCLan innovatív és nagyra becsült online oktatói csoportja biztosítja.

A jogi készségeket és ismereteket olyan alkalmazási szinten dolgozzák ki, amely megfelel azoknak, akik már megszerzett tanulmányi készségeket szerzettek egy korábbi diplomával vagy azzal egyenértékű képesítéssel. Ha már megszerezte a jogi diplomát (GDL), akkreditációt kap az előzetes tanulásra.

Ön tanulmányozza az alapítványi jogi tárgyakat, amelyek kötelező minősítéssel rendelkeznek, és választhatnak a Lancashire Law School által kínált opcionális modulok közül is. Ön négy választási lehetőséget fog választani, beleértve egy olyan kutatási modult, amelyen követheti az érdekeit.

Előadóink mind tudományos, mind szakmai háttérrel rendelkeznek, biztosítva, hogy a kutatástudatos tanítás iránti elkötelezettségünk maximális legyen.

A tanításra és a tanulásra vonatkozó megközelítésünk „diákközpontú”, ami azt jelenti, hogy a tanulási eredmények eléréséért a diákok kezdeményezésére a felelősséget a tanulmányi program önigazgatásában kell megtenni. Ezt a folyamatot segítik a megfelelő tanulási anyagokat és támogatást nyújtó személyzet, mint például a modul kézikönyvek, előadások, olvasási listák és online anyagok.

A hazai és a nemzetközi diákok egy csoportjának része lesz, és a vezető tudósok fogják tanítani őket. A szakképzett szakemberek és barristerek oktatása is előnyös lesz.

A nagy északnyugati szervezetekben dolgozó öregdiák hálózatunk segítségével segítünk megtalálni a jogorvoslatokat, és számos lehetősége lesz arra, hogy meglátogassa a megfelelő jogi intézményeket, mind helyi, mind azon kívül, például a nemzeti bíróságok és számos európai intézmény számára. azaz az Európai Unió, beleértve a Bizottságot, a Miniszterek Tanácsát, az Európai Parlamentet és az Európai Bíróságot, egy hétig tartó tanulmányút során Brüsszelben.

A Lancashire Law School a legmodernebb kutatások terén számos szakterületen, beleértve a bűnözés és a büntető igazságszolgáltatás vizsgálatát. Külsőleg finanszírozott projektjeink között szerepel az európai alkoholpolitika, az európai gyűlölet-bűnözés és a nemzetközi háborús bűncselekmények.

Akadémikusan és lelkileg is támogatni fogja ezt a folyamatot a vizsgált modulokért felelős személyzet és egy személyes oktató is, aki egy akadémiai személyzet, aki különös felelősséggel tartozik az UCLan oktatása során.

Minden évben elkötelezett jogi karrier-vásárot szervezünk, amelyet a Crown Prosecution Service (CPS) munkáltatói támogatnak a megyei tanácsok és ügyvédi irodák számára.

Vannak lehetőségek a hallgatók számára, hogy gyakornoki programok révén hozzájáruljanak a kutatási projektekhez.

Akkor csatlakozhat a hallgatói jogtudományi társasághoz, amelyet diákok vezetnek, és olyan rendezvényeket szervez, mint például a londoni kirándulások, hogy meglátogassák a Legfelsőbb Bíróságot, a Királyi Bíróságokat és az Old Bailey-t, az éves Law Ballot és számos vendégelőadót.

Belépési követelmények

 • 2: 2 Hons fok minden diszciplínában

 • Vonatkozó angol nyelv 2. szint minősítés. például. GCSE angol C fokozat

 • Az IELTS 6.5.

Tanfolyam áttekintése

1. év

Szeptembertől januárig

 • Szerződési jog

 • Land törvény

 • Ügyvédi készségek

 • English Legal System Essay

Január-június

 • Az uniós jog

 • Közjogi

 • Bűnügyi törvény

2. év

Szeptembertől januárig

 • Tort törvény

 • És két opciós modul közül választhat

Január-június

 • A tőke törvénye

 • És két opciós modul közül választhat

A kurzust januárban induló diákok január-június modulokat fognak teljesíteni az első félévben, majd szeptembertől januárig a második félévben.

Tanulási környezet és értékelés

A 3 éves végzettség általában 360 kreditből áll, és minden 20 kredit (egy standard modul) 200 órás tanulmányi órának felel meg, amely előadások, szemináriumok, oktatóanyagok, gyakorlati ülések és független tanulmányok keverékéből áll. Független tanulmány a szakképzés fontos aspektusa. A tanulmányi idő pontos kombinációját részletesen a modul leírói tartalmazzák, és az Ön választási lehetőségeitől függ.

Ez egy egyedülálló kurzus, amelyet a szakmák nagyra becsülték az oktatási innovatív megközelítésért. Az iskola tanítási környezetét a tanulás ösztönzésére tervezték. Az egyetemi és kis oktatótermeink minden előadóterme modern, és korszerű audio-vizuális támogatással és prezentációs lehetőségekkel rendelkezik, hogy javítsák és támogassák a tanulási élményt.

Ahogy elvárná egy jogász iskolától, amely elkötelezte magát a diplomások foglalkoztathatóságának növelése iránt, számos elkötelezett készségfejlesztő helyiség van, amelyek magukban foglalják a felvételi és lejátszási lehetőségeket az iskolában. Van egy lenyűgöző vitás tárgyalóterem, amely úgy néz ki, mint egy igazi bíróság, és felbecsülhetetlen értékű, valós életű oktatási élményt nyújt. A vitás tárgyalótermet is széles körben használják az iskolán kívüli tevékenységek, mint például a versenyzés, az érdekképviseleti képzés és a látogató előadók számára. Könyvtárunk tartalmaz egy külön törvénykönyvtári könyvtárat, amely rengeteg tankönyvet, jogi jelentést és folyóiratot tartalmaz, és csendes helyet biztosít a diákoknak, hogy egyénileg és egy csoport részeként tanulhassanak. A Law School kiterjedt e-law könyvtári létesítménye hozzáférést biztosít számos jogi és tudományos forráshoz az Egyesült Királyságból és azon kívül, és a diákok számára hozzáférhetővé teszi a számítógéphez való hozzáférést.

Minden modulhoz egy külön táblázatos oldal van, amely kiterjedt online támogatást nyújt, a modul kézikönyvéből és az előadás körvonalaiból az önellenőrző tesztek és az interaktív revíziós anyagok számára.
A távoktatási kurzust a legújabb oktatási technológiával, interaktív szöveg-, hang- és videofájlkönyvekkel, valamint önellenőrző kérdésekkel szállítjuk. Az oktatókkal és diákokkal való interakció szinkron és aszinkron beszélgetési táblák és videó linkek segítségével történik.

Az értékelést többféle módon végzik:

 • A hagyományos láthatatlan vizsga (a szakmai alapkövetelmény az összes alap alapmodulhoz) és látott vizsgálatok,

 • A modul vége és a kurzusok formális kurzusainak értékelése,

 • E-értékelések: e-kvízek; e-esettanulmányok,

 • Csoportos és egyéni prezentációk,

 • portfóliók; podcastok,

 • Személyes fejlődés tükröződő naplók; és viták, és

 • Szóbeli előadás szemináriumokon.

CJAM

Az év végi egyetemi és posztgraduális jogi hallgatóknak lehetőségük van részt venni az éves cJAM foglalkoztathatósági eseményünkben. A cJAM felgyorsítja a hagyományos pályafutás formátumát, és az UCLan diákoknak szembe kell néznie akár 30 sikeres iparági szakemberrel, akik mindannyian értékes munkalehetőséggel rendelkeznek. A cJAM eseményformátum négy fő összetevőből áll:

 • A diákok meghallgatják az élvonalbeli iparági előadókat, akik megosztják személyes pályafutásukat és hogyan jutnak el oda, ahol most vannak.

 • Az ipar Q

 • Informális hálózati lehetőségek a szünetek és az ebéd során.

 • A cJAM kulcseleme az óriási sebességű hangzás. A diákok nyolc percnyi időt vehetnek igénybe a kiválasztott iparági vendégeknek, hogy megpróbáljanak elnyerni egy elhelyezést. A diákok eldönthetik az ötletet, annak okait, hogy az adott ügyvédi iroda elhelyezését kívánják, vagy lelkesedésüket, készségeiket és tehetségüket mutatják be. Közvetlenül a pályamunka után az elhelyezések eldöntésre kerülnek, és az esemény lezárul az összes nyertes diák bemutatásával elhelyezési díjaikkal.

lehetőségek

A valóságos munkatapasztalat és a személyes készségfejlesztés számos lehetőségét veheti igénybe, például részt vehet számos országos versenyen, tárgyaláson és közvetítésen, munkahelyi gyakorlatokon, mini-tanulókon és nyári iskolákon való részvételen. Diákjainkat a munkáltatók erősen értékelik alkalmassági és készségprofiljuk miatt. Lenyűgöző tapasztalattal rendelkeznek a diplomás szintű munkahelyek vagy a szakmai képzési szerződések megszerzésében.

 • Lehetősége van arra, hogy külföldön tanuljon vagy dolgozzon, az Erasmus programon keresztül, vagy nemzetközi csereprogramokon és gyakorlatokon keresztül, és látogassa meg az Európai Bizottságot Brüsszelben, az Európai Parlamentet és az Európai Bizottságot Luxemburgban.

 • Az LLB (Hons) sikeres lezárása lehetővé teszi, hogy a jogi képzés szakmai elemét folytassa, akár ügyvédként (jogi gyakorlati kurzusként), akár barristerként (a Szakmai Szakképzési Kurzus).

 • További tudományos tanulmányok folytathatók a Master of Law (LLM), vagy doktori fokozat útján.

2018-ban négy cJAM-esemény volt, összesen 320 elhelyezésre került sor. Mindez lehetővé tette a diákjaink számára, hogy karrier-törekvéseikkel összhangban megbízható kapcsolatokat hozzanak létre. Ha többet szeretne megtudni a cJAM-ról: Law, tekintse meg a videót, és olvassa el a sajtóközleményt.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok