Keystone logo
Lancashire Law School - University of Central Lancashire LLB a törvényben
Lancashire Law School - University of Central Lancashire

LLB a törvényben

0 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Távoktatás, Az egyetemen

* Teljes munkaidőben, évente (UK / EU). Részmunkaidős: 1540 £ * 20 vizsgált kreditenként (UK / EU).

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Ez biztosítja a szakmai képzettséggel rendelkező tudósok által nyújtott lényeges képzést, amelyet sikeres ügyvédnek vagy ügyvédnek kell folytatnia, és ez igazán lenyűgöző. Meg fogod tanulni az úttörő kutatási témákról, mint például a háborús bűncselekmények próbáiról és a vezető akadémikusok börtönben lévő nőkről - és a területen szerzett tapasztalataik miatt jó gyakorlati alapot kapnak a törvény működésének és a jogi gyakorlatok működésének is . A heti szeminárium-támogatás és a rendszeres felzárkózás az Ön személyes oktatójával megkönnyíti Önt egy egyetemi szintű tanulmányban - mindent meg fogunk adni, amire szüksége lesz ahhoz, hogy rendkívül foglalkoztatható, jól képzett jogi szakembergé váljon.

A tanulási és oktatási módszerek széles skáláját alkalmazzuk, amelyek célja, hogy önálló tanulóként fejlődjön. Ezek közé tartoznak az interaktív online tanfolyamok, az e-learning tevékenységek, a workshopok, a reflektív klinikai jogi oktatás, a csoportmunka, a kutatási gyakorlatok, az előadások, a lövöldözés és a viták, valamint a hagyományosabb szemináriumok és előadások. A jogi program egyik évében több strukturált osztálykapcsolatot kap, hogy támogassa a felsőoktatásra való átmenetet.

A kurzus a modulok széles skáláját foglalja magában, amelyek a hallgatók számára a jog különböző területeinek megértését , valamint az UCLan-nál egy olyan készség gerincet biztosítanak, amely a három év alatt beágyazódik. Ez a gerinc biztosítja, hogy kulcsfontosságú átruházható és foglalkoztathatósági készségeket szerezzen, amelyeket ezután a mag és az opcionális modulok konszolidálnak. Sokféle hallgatói személyiséggel folytatott megbeszélés miatt élénk nemzetközi íze lesz az előadásoknak - lehet, hogy számos más ország diákjaival tanul.

A tanítás és a tanulás megközelítése „hallgatóközpontú”: ez azt jelenti, hogy a tanulási eredmények eléréséért a diákok kezdeményezésére a saját tanulmányi programjának öngazdálkodása felelős.

Tanulmányoztam a tanulmányt az UCLan-nál intenzív és kihívást jelentő időkben, de ösztönző és élvezetes is. Az akadémiai munkatársak közül sokan kiváló tanárok, akik lelkesedéssel rendelkeznek a témájukért, és ez motiválja a tanulókat, hogy határozottan és koncentrálva maradjanak. Ennél is fontosabb, hogy a Lancashire Law School-on töltött időm egy személyes felfedezés, növekedés és fejlődés útján vitt el. Olyan sok hasznos készséget szereztem a kurzusból, különösen a szóbeli kommunikációs készségekből. A szemináriumi megbeszéléseket, a szóbeli előadásokat, az interjúkat és a tárgyalásokat, a lövöldözést és a vitát erősen használják az összes modulon a jogtanfolyamon, és bár először egy kicsit ijesztő, ezek a tanulási módszerek valóban segítettek bizalmam építésében.Mandhlase Mwanza

Mandhlase 2008 szeptemberében beiratkozott az egyetemre érett diákként, és az első év végén megnyerte a Lancashire Law School díjat a legjobb tudományos teljesítményért. Innentől kezdve kitűnő jeleket ért el a diplomán, ami az első osztályú végzettség megérdemelt díjazásával zárult.


A személyzet megkönnyíti ezt a folyamatot megfelelő tanulási anyagok és támogatás nyújtásával, mint például a modul kézikönyvei, előadási körvonalai, olvasólisták és az online hallgatói támogatás, akkor ösztönözni fogja Önt arra, hogy önálló megközelítést alkalmazzon a tanulásra azáltal, hogy hatékonyan használja a privát tanulási időt az információk kutatása során és válaszol a feladatokra és a kérdésekre. Akadémikusan és lelkileg is támogatni fogja ezt a folyamatot a vizsgált modulokért felelős személyzet és egy személyes oktató is, aki egy akadémiai személyzet, aki különös felelősséggel tartozik az UCLan oktatása során.

Előadóink mind tudományos, mind szakmai háttérrel rendelkeznek, biztosítva, hogy a kutatástudatos tanítás iránti elkötelezettségünk maximális legyen. A vezető akadémikusok és az ügyvédek és a barristerek szakmailag képzett szakemberei tanítanak majd, és így megértik az anyagi jogot és annak gyakorlati alkalmazását.

Professzoraink általában tanítják a tanfolyamot, hogy a diákok első kézből megismerjék az úttörő kutatási témákat, mint például a háborús bűncselekmények, a börtönben lévő nők és a büntetőjog. A személyzet szakmai tapasztalata és az iskola elkötelezettsége a kutatási szempontból tájékozott tanítás mellett. A Lancashire Law School a legmodernebb kutatások terén számos szakterületen, beleértve a bűnözés és a büntető igazságszolgáltatás vizsgálatát. A kutatás több mint 50% -a nemzetközileg jelentős vagy a világ vezető vezetője. Külsőleg finanszírozott projektjeink között szerepel az európai alkoholpolitika, az európai gyűlölet-bűnözés és a nemzetközi háborús bűncselekmények. Vannak lehetőségek a hallgatók számára, hogy gyakornoki programok révén hozzájáruljanak a kutatási projektekhez.

Kezdetben tanulmányoztam a törvényt az alapítvány útján, mert soha nem voltam benne biztos az írási képességemben. A kurzus betekintést nyújtott nekem a jogi világba, miközben személyesen és akadémikusan növelte a bizalmat. Sosem lettem volna abban a bizalomban, hogy nélkülözhessem a Law School elnökét.Stephanie Lomas, a jelenlegi utolsó év LLB hallgatója

Akkor csatlakozhat a hallgatói jogvezetéshez, amelyet diákok vezetnek, és olyan rendezvényeket rendeztek, mint például a londoni kirándulások, hogy meglátogassák a Legfelsőbb Bíróságot, a királyi bíróságokat és az Old Bailey-t, a Law Ballot és számos vendégelőadót.

Minden évben elkötelezett jogi karrier-vásárot szervezünk, amelyet a Crown Prosecution Service (CPS) munkáltatói támogatnak a megyei tanácsok és ügyvédi irodák számára.

Támogatásra kerül a jogorvoslatok megtalálásában, és számos lehetősége van arra, hogy látogasson el a megfelelő jogi intézményekbe, mind helyi, mind azon túl. A kurzus során számos európai intézményt látogathat meg egy heti, brüsszeli tanulmányút során.

Van egy olyan alumínium hálózatunk is, amely a nagy észak-nyugati szervezetekben dolgozik, akik a diplomásoknak elhelyezést nyújtanak.

Ipari kapcsolatok

A Jogi Iskola kiváló kapcsolatot létesít a jogi szakmával, a rendőrséggel és a próbaidős szolgálatokkal, és diákjaink rendszeresen látogatnak és beszélnek a vezető szakemberek, tudósok, barristerek, ügyvédek és bírák részéről.

Célunk, hogy a diákok szuper tudós élményt nyújtsanak, és ez az, amit a diákok mondanak, ami megkülönböztet minket a tömegből:

 • Az opcionális modulok választéka
 • A tutorok barátságossága és hozzáférhetősége - ismeritek a tutorokat és a tutorok ismerik Önt!

Belépési követelmények

Tipikus ajánlatunk 104 - 112 UCAS pont. Rugalmas felvételi politikát folytatunk, és mindenkit egyénként kezelünk. Ez azt jelenti, hogy figyelembe vesszük az oktatási eredményeket és az előrejelzett besorolásokat (adott esetben) az Ön alkalmazásával együtt, beleértve a munkatapasztalatot és a személyes nyilatkozatot is.

Általános tanulmányok elfogadása

 • BTEC kibővített oklevél: megkülönböztetés, érdem, érdem
 • BTEC Diploma: Megkülönböztetés * Megkülönböztetés - Megkülönböztetés * Megkülönböztetés *
 • Pass hozzáférése HE-hez: 106 - 112 UCAS ponttal
 • Nemzetközi Baccalaureate: Pass Diploma, beleértve 104 - 112 UCAS pontot a magasabb szintű tantárgyakból.
 • IELTS: 6. fokozat, 5,5-nél alacsonyabb pontszámmal
 • GCSE: 5 GCSE C / 4 fokozatban, beleértve a matematikát és az angol vagy azzal egyenértékű

Tanfolyam áttekintése

1. év

 • Szerződési jog
 • Bűnügyi törvény
 • Jogi módszer
 • Közjogi

Jog Pathways Key

 • Szakmai-Legal
  Professional Academic
  Üzleti
  Bűnözés és büntető igazságszolgáltatás
  Nemzetközi

2. év

Opciók (válassza a Négyzetet)

 • Land törvény

 • Tort törvény

 • Családi törvény

 • Emberi jogok

 • Kutatási módszerek

 • Fogyasztói és kereskedelmi jog

 • Foglalkoztatási törvény

 • Büntető igazságszolgáltatási gyakorlat

 • Kriminológia

 • Az EU egységes piaci törvénye

 • Nemzetközi büntetőjog

 • Nemzetközi közjog

3. év

Opciók (válassza a Négyzetet)

 • Equity és Trusts az életben és a halálban

 • Értekezés

 • Jogtudomány

 • professzionalizmus

 • Orvostudomány és a törvény

 • Vitarendezés

 • Vállalati és társasági jog

 • A vállalkozók joga

 • rendfenntartás

 • Szex és erőszak

 • Transznacionális kereskedelmi jog

 • Nemzetközi magánjog

Tanulási környezet és értékelés

Az iskola tanítási környezetét a tanulás ösztönzésére tervezték. Használjuk a sok modern egyetemi színházat az egyetemen, amelyek mindegyike korszerű audio-vizuális támogatással és prezentációs lehetőséggel rendelkezik. Valamennyi kis csoportos oktatási helyiség a legmodernebb audiovizuális eszközöket tartalmazza a tanulási élmény fokozásához és támogatásához.

Ahogy elvárná egy jogász iskolától, amely elkötelezte magát a diplomások foglalkoztathatóságának növelése iránt, számos elkötelezett készségfejlesztő helyiség van, amelyek magukban foglalják a felvételi és lejátszási lehetőségeket az iskolában. Van egy lenyűgöző vitás tárgyalóterem, amely úgy néz ki, mint egy igazi bíróság, és felbecsülhetetlen értékű, valós életű oktatási élményt nyújt. A vitás tárgyalótermet is széles körben használják az iskolán kívüli tevékenységek, mint például a versenyzés, az érdekképviseleti képzés és a látogató előadók számára. A Könyvtár tartalmaz egy külön törvénykönyvtári könyvtárat, ahol rengeteg tankönyv, jogi jelentés és folyóirat található, valamint csendes helyet biztosít a diákoknak, hogy egyénileg és egy csoport részeként tanulhassanak. A Law School kiterjedt e-law könyvtári létesítménye hozzáférést biztosít számos jogi és tudományos forráshoz az Egyesült Királyságból és azon kívül, és a diákok számára nemcsak akkor, ha az egyetemen tartózkodik, de amikor a számítógép előtt ülnek.

Mindegyik modulhoz külön dedikált tábla tartozik, amely kiterjedt online támogatást nyújt, a modul kézikönyvéből és az előadások körvonalaiból az önellenőrző tesztek és az interaktív felülvizsgálati anyagok számára.

Az értékelést különböző módokon végzik, a hagyományos láthatatlan vizsgától a látott vizsgákig; a modul vége és a kurzusok formális kurzusainak értékelése; e-vetélkedők; e-esettanulmányok; csoportos és egyéni prezentációk; portfóliók; személyes fejlődésre reflektáló naplók; viták és szóbeli előadások szemináriumokon.

CJAM

Az év végi egyetemi és posztgraduális jogi hallgatóknak lehetőségük van részt venni az éves cJAM foglalkoztathatósági eseményünkben. A cJAM felgyorsítja a hagyományos pályafutás formátumát, és az UCLan diákoknak szembe kell néznie akár 30 sikeres iparági szakemberrel, akik mindannyian értékes munkalehetőséggel rendelkeznek. A cJAM eseményformátum négy fő összetevőből áll:

 • A diákok meghallgatják az élvonalbeli iparági előadókat, akik megosztják személyes pályafutásukat és hogyan jutnak el oda, ahol most vannak.

 • Az ipar Q

 • Informális hálózati lehetőségek a szünetek és az ebéd során.

 • A cJAM kulcseleme az óriási sebességű hangzás. A diákok nyolc percnyi időt vehetnek igénybe a kiválasztott iparági vendégeknek, hogy megpróbáljanak elnyerni egy elhelyezést. A diákok eldönthetik az ötletet, annak okait, hogy az adott ügyvédi iroda elhelyezését kívánják, vagy lelkesedésüket, készségeiket és tehetségüket mutatják be. Közvetlenül a pályamunka után az elhelyezések eldöntésre kerülnek, és az esemény lezárul az összes nyertes diák bemutatásával elhelyezési díjaikkal.

2018-ban négy cJAM-esemény volt, összesen 320 elhelyezésre került sor. Mindez lehetővé tette a diákjaink számára, hogy karrier-törekvéseikkel összhangban megbízható kapcsolatokat hozzanak létre. Ha többet szeretne megtudni a cJAM-ról: Law, tekintse meg a videót, és olvassa el a sajtóközleményt.

Szakmai akkreditáció

A kurzusokat az Ügyvédi Szabályozó Hatóság és a Szakmai Szabványügyi Testület érvényesíti, ami azt jelenti, hogy minősítő törvények. LLB biztosítja a képzés első szakaszát, ha azt szeretné, hogy ügyvédként vagy ügyvédként folytathassa pályafutását.

 • A visszajelzések, melyeket a tutoroktól szereztek meg, ami biztosítja, hogy elérje a potenciálját.

 • Az informatikai támogatás minden modulhoz a Blackboardon keresztül történik.

 • A beágyazott készség gerinc, amely segít felépíteni a foglalkoztathatósági képességeit, a jogi és átruházható készségeit, és így bizalmasabbá válik.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • LLB (Hons) Law with Psychology
  • Online United Kingdom
 • LLB (Hons) Law with Foundation Year
  • London, Egyesült Királyság
  • Manchester, Egyesült Királyság
  • + 4 több
 • LLB (Hons) jog az üzleti életben
  • London, Egyesült Királyság
  • Manchester, Egyesült Királyság
  • + 1 több