Keystone logo
Lancashire Law School - University of Central Lancashire

Lancashire Law School - University of Central Lancashire

Lancashire Law School - University of Central Lancashire

Bevezetés

Lancashire Law School büszke nemzeti és nemzetközi hírű, mely számos jogi és kriminológiai tanfolyamok mind a graduális és posztgraduális szinten. A magasan képzett személyzet közé nemzetközileg elismert kutató szakemberek, díjnyertes tanár és jogi szakemberek széles körű gyakorlati tapasztalattal. Büszkék vagyunk arra, hogy egy élénk, stimuláló és barátságos környezetet, amelyben tanulni. A foglalkoztathatóság középpontjában minden, amit teszünk, és az Iskola kiváló hírnévnek örvend, a szakma, az üzleti és iparág a lenyűgöző minőségű a diplomások, akik hozzák tudományos kaliberű, szakmai és kereskedelmi figyelmet, hogy a munkahelyen.

A Karról

Az elmúlt 40 évben, Lancashire Law School kifejlesztett egy kiemelkedő nemzetközi híre nyilvánított diplomásokat be a szakmai világban a készségek munkaadók keresnek. Tanítási órák kicsik és személyes, vibráló és intellektuálisan stimuláló, valamint, hogy praktikus. Célunk, hogy az Ön számára egy páratlan hallgató tapasztalata, így lehet elérni, hogy a legjobb a potenciális és a diplomás, jól felszerelt, hogy hatást a szakmai világban az Ön által választott.

Az iskola teljes portfolióját kínálja a graduális és posztgraduális, mind jogi és kriminológiai. A graduális jog tanfolyamok minden érvényesíti a jogi szakma a befolyásoló jogi diplomát, amely lehetővé teszi a diákok, hogy folytassa a szakmai oldalát képzés, mint akár egy ügyvéd vagy ügyvéd. A kriminológia kurzusok a hallgatók számára lehetőséget, hogy kritika a büntetőjog és a büntető igazságszolgáltatási rendszer társadalmi, gazdasági és kulturális szempontból, hogy folytassák pályafutásukat a szélesebb nyilvánosság és a közösségi alapú szolgáltatások. Az iskola is széles körű folyamatos szakmai továbbképzési lehetőségek, amelyek közül sok szabott egyéni érdekeltek igényeinek.

Az iskola célja, hogy:

  • kell ágazat vezető a rendelkezésre jogi és kriminológiai oktatást
  • fenntartani a tanulási közösség alapja az innováció és a kiválóság és elkötelezett, hogy maximalizálja erősségeit és megvalósítását
  • fenntartani a kutatási közösség, amely kihat törvény, a büntető igazságszolgáltatás és a politika
  • biztosítsa a lehető legszélesebb körű hozzáférést mindenki számára hozzáférhető oktatás a képességét és elkötelezettségét a sikerhez
  • beágyazni átvihető készségek egész tananyag maximalizálása hallgatók foglalkoztathatóságát

KUTATÁS

Ennek Law School kiegészítjük elkötelezettségünket tudományos és szakmai jogi oktatás magas színvonalú kutatási tevékenység. Kutatószemélyzete léptek, és kitűnő eredményeket ért el a nemzeti kutatási gyakorlatok 1990 óta, majd a kutatási ösztöndíj is hatással bírósági döntések, politikai fejlődés és jogi reform az Egyesült Királyságban, Európa és tágabb értelemben a nemzetközi porondon. A munkatársaink szakértelme tájékoztatja nem csak a mi egyetemi programok, hanem a mi tanított és kutatás-alapú posztgraduális fok.

Helyszínek

  • Lancashire

    Lancashire Law School, University of Central Lancashire, PR1 2HE, Lancashire

Kérdések