Keystone logo

Lamar University

A logo

Bevezetés

Lamar University - Bíborosok vagyunk!

Találja meg Lamar University !

A több mint 15 000 hallgatónak Lamar University adó, a Texas Beaumontban, Houston közelében található Lamar University egyike a leggyorsabban növekvő texasi főiskoláknak és egyetemeknek, és tagja a The Texas State University Systemnek. Az LU több mint 100 tanulmányi programot kínál alapképzés, mesterképzés és doktori fokozat megszerzéséhez. A Beaumontban található 292 hektáros campus Houstontól kb. 90 mérföldre keletre és Louisiana városától körülbelül 25 mérföldre nyugatra található.

akadémikusok

Az egyetemet országosan elismerték alaptantervének és a hallgatói testület sokféleségének köszönhetően a Houstonhoz közeli más egyetemekhez viszonyítva. A Lamar kis osztálymérete és az alacsony hallgatói és oktatói arány lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy értelmes kapcsolatokat építsenek a szakértőkkel, akik valóban törődnek a sikerrel.

A LU hangsúlyozza az akadémiai teljesítményt azáltal, hogy minden szinten hangsúlyozza a gyakorlati tanulást, bőséges lehetőségeket biztosít a hallgatói kutatások számára, és támogatja a kiváló kitüntetések programját. Az egyetemet a Déli Főiskolák és Iskolák Szövetségének Főiskolák Bizottsága akkreditálta. Számos LU főiskola és program további speciális tanúsítással rendelkezik, elismerve azok minőségét és szakértelmét.

Campus kényelmi szolgáltatások

Az LU campus biztosítja a hallgatói élet kényelmét az iskolában és a szabadidőben. Több mint 2500 hallgató él egyetemen, csupán másfél órával Houstontól, a modern, apartman stílusú rezidenciacsarnokban, Cardinal Village néven ismert, melyek saját hálószobákkal és szépen berendezett nappali részekkel rendelkeznek. Minden Lamar University hallgatója hozzáférhet az ínyenc étkezőbe és a tágas Sheila Umphrey Rekreációs Sportközpontba, egy 43 méteres mászófallal ellátott showpiece létesítménnyel, a legújabb edzőeszközökkel és az intramuralus sportok széles választékával.

Egyetemi élet

Az osztálytermen kívül a Lamar University hallgatók vezetői készségeket és egész életen át tartó barátságokat fejlesztnek több mint 100 campus klubban és szervezetben. A hallgatók hatással vannak a nemzetközileg kapcsolt testületekre és testvérekre, szakmai egyesületekre, kulturális csoportokra, vallási klubokra és szolgáltató szervezetekre. Lamar University Houstonhoz való közelsége szintén egyedülálló lehetőséget kínál a városhoz közeli közelében, de elég messze van ahhoz, hogy elmenjen.

Atlétika

Lamar University hallgatói több mint tucat NCAA I. divízió férfi és női sportában élvezik a bíborosok éljenzését. A Southland Konferencián versenyezve a Cardinals csapatainak története a bajnokságok győzelme a sportban, beleértve a férfi és női kosárlabdát, röplabdát, golfot és az országútt. A baseball program, a legendás edző, Jim Gilligan vezetésével, több nagy bajnokot hozott létre. Az LU új futballprogramja fokozta az izgalmat az egyetemen, mivel a kihirdetett tömegek és a hallgatók részt vesznek a zenekarban, a pompom vezetésben, a tánccsapatban és a játék mindennapi szórakozásában.

Akkreditációs nyilatkozat

Akkreditációs nyilatkozat

Lamar University a Főiskolák és Iskolák Déli Szövetsége által a Főiskolákon akkreditálta társult, érettségi, mester és doktori fokozat odaítélésére. Vegye fel a kapcsolatot a Főiskolák Bizottságával az 1866 Southern Lane-n, Decatur, Georgia, 30033-4097, vagy hívja a 404-679-4500 telefonszámot a Lamar University akkreditációjával kapcsolatos kérdésekről.

Nem diszkriminációs politika

Lamar University esélyegyenlőség, pozitív cselekedetekkel járó oktatási intézmény és munkaadó. Lamar University nem fog megkülönböztetni munkavállalókat vagy munkavállalókat faj, szín, vallás, nem, életkor, fogyatékosság, nemzeti származás, veterán státusz, szexuális irányultság vagy nemi identitás miatt, összhangban a VII. Cím betartásának biztosításával. 1964. évi polgári jogi törvény; A kiadott és módosított 11246 számú végrehajtási rendelet; Az 1972. évi módosított oktatási módosítások IX. Címe; Az 1973. évi rehabilitációs törvény 504. szakasza.

Texasi nyilvános tájékoztatási törvény

A texasi kormányzati törvény 552. fejezete szerint a Lamar University betartja a kért nyilvános információk kiadására vonatkozó összes rendelkezést. Feltételezzük, hogy minden kormányzati információ a nyilvánosság számára hozzáférhető, bár az információ közzétételére bizonyos kivételek vonatkoznak. Lamar University haladéktalanul közzéteszi a kért információkat, amelyek nem törvények, sem alkotmányos, sem törvényi, sem bírósági határozatok alapján nem bizalmasak, vagy olyan információk, amelyekre vonatkozóan nem kérték mentességet a közzététel alól.

Küldetésnyilatkozat

Lamar University elkötelezett a hallgatók sikere iránt azáltal, hogy bevonja és felruházza a hallgatókat a készségekkel és ismeretekkel ahhoz, hogy boldoguljanak a személyes életükben és a kiválasztott törekvési területeken. A doktori fokozatot nyújtó intézményként a Lamar University nemzetközileg elismert magas színvonalú tudósok, innovatív tanterv, sokszínű hallgatói kör, hozzáférhetőség, hallgatói siker és vezető tudományos tevékenységek révén, amelyek hozzájárulnak Délkelet-Texas és azon túl is.

Itt van a pillanat

Az életének minden pillanatával formálódnak, és ez egyedivé tesz téged. A Lamar University oktatás az Ön egyéni igényein alapul, hogy megadja az eszközöket a posztgraduális iskola és a karriered sikeréhez. Az egyes hallgatók személyes tanulási tapasztalataival és rengeteg gyakorlati lehetőséget kínálva az LU számít az időre. Hozza ki a legtöbb pillanatait itt, a Lamar University .

Helyszínek

  • Lamar University 4400 MLK Blvd., 77710, Beaumont

Kérdések