Keystone logo
La Trobe –Didasko

La Trobe –Didasko

La Trobe –Didasko

Bevezetés

Online képesítések, amelyeket Önnek terveztek

A La Trobe Egyetem és a Didasko együttműködtek azzal, hogy olyan online képesítést nyújtanak Önnek, amelyet a munkáltatók és a nemzetközileg is elismertek. A La Trobe Ausztrália egyik legelismertebb egyeteme, több mint 36 000 hallgatóval és 1967-ben nyert történelem. A Didasko együttműködött a La Trobával, hogy az online képesítéseket elérhetővé tegye a leginkább elérhető tananyaggal. Didasko szakértők az online oktatásban, és szakosodtak azok iránt, akik szeretnék megváltoztatni vagy javítani karrierjüket.

Segítsen, amikor a leginkább szüksége van rá

Megértjük, hogy az online tanulmányok egy kicsit ijesztőek lehetnek, különösen ha valamikor az utolsó formális oktatásban voltál. Didasko-nál elköteleztük magunkat az akadémiai és támogató csapatok számára, akik szívesen oldják meg a hallgatókat. Célunk, hogy 10 percen belül (normál üzemidő alatt) válaszoljon az összes hallgatói érdeklődésre, és 24 órán belül megoldódjon.

Üzemidő

  • Hétfő - csütörtök 07:30 - 22:00 AEST
  • Péntek 7:30 - 18:00 AEST

A tanulás előnyei velünk

  • 100% -os online tanfolyamok saját otthonában vagy irodájában
  • Fizessen, ahogy megy. Tárgy tárgya.
  • Ausztrália legelismertebb egyetemeinek képzései
  • Nincs várakozás - regisztráljon ma a havi kezdési időpontokkal
  • Részidős és teljes munkaidőben rugalmas tanulási lehetőségek
  • Több mint 40 000 dollár AUS-t takaríthat meg évente, ha saját országában online tanul. (Nincs könyvköltség. Nincsenek utazási költségek.

Új módszer a tanulásraBár talán nem hallottál Didasko-ról, már közel 20 éve vagyunk az oktatás egyik élvonalában. Napjainkban a diákok ezrei globálisan használják az online erőforrásainkat, hogy jobbá tegyék magukat Kidolgoztuk a leginkább vonzó multimédiás tananyag tartalmát, amely valójában a tanulás mulatságát teszi lehetővé!

Mi a Didasko különbség?

Szenvedélyes vagyunk abban, hogy különbséget tegyünk az életedben. Az utazás minden lépésénél a Didasko együttműködik veled, hogy elérje karriercéljait.Fókuszunk a karrierváltókra és azokra, akik a karrierjüket a jelenlegi mezőn szeretnék előretenni. Segítségünkben egy olyan tanulmányi programot terveztek, amely az Ön egyedi körülményei körül alakult. 100% -os online megoldásunk lehetővé teszi számodra, hogy továbbra is keresd, miközben a karriered következő lépéseit tervezed.

Teljes vagy részidős tanulmányi lehetőségek

Teljes vagy részmunkaidőben tanulhatsz egyetemi campus nélkül. A teljes munkaidős menetrend (kb. 30 óra heti) tanulmánya évente elvégezheti a képesítést a hagyományos éves időkereten belül (három év egy bachelor fokozatra). Egyesek esetében ez túlságosan nagy a teljes munkaidős foglalkoztatásban. Ez eredményezheti tanulmányaikat.Van egy részmunkaidős lehetőségünk, amely lehetővé teszi, hogy felére csökkentse a heti tanulmányi elkötelezettséget. Igen, a tanfolyam hosszabb időt vesz igénybe, de az ön akarata és vágya, hogy befejezze a tanfolyamot, mindig kedvezően látja a munkáltatók, függetlenül attól, hogy melyik lehetőséget választja. Megváltoztathatja a tanulmányi módot, ha a kötelezettségvállalás megváltozik a tanfolyam során.

Válassza ki, mikor tanul

Akkor fogunk dolgozni veled, hogy minden héten befejezzük tanulmányi óráinkat saját személyes tanulmányi tervünkkel. Segítünk Önnek abban, hogy tiszteletben tartsa terveit és elérje tanulmányi céljait. Ismételten, ha a körülményei megváltoznak, akkor a tanulmánya is tervezhető!

Három képzettség egy fokozatban

A La Trobe Egyetem online gyakorlati képzései egyedülálló lehetőséget nyújtanak Önnek arra, hogy három tanulmányi időtartama alatt elérje tanulmányait. Feltéve, hogy kielégítően kitöltik a tanfolyam minden részét, akkor megkapja az alkalmazott diplomát (1. évfolyam), alkalmazott társult diplomát (2. évfolyam) és egy alkalmazott főiskolai diplomát, ha mindhárom évet befejezte. A potenciális keresőképessége növekedni fog, ahogy halad a kurzuson.

Helyszínek

  • Didasko – Head Office (Administration only) Level 7, 607 St Kilda Road Melbourne, Victoria 3004 Australia, , Melbourne

Kérdések