Keystone logo
L.U.de.S Lugano Campus

L.U.de.S Lugano Campus

L.U.de.S Lugano Campus

Bevezetés

LUde.S. Úgy született 1999-ben, mint egy egyesület, Ticino, Svájc, a kezdeményezés a prof. Paolo Sotgiu, annak érdekében, hogy támogassák és ösztönözzék valamennyi formája a kulturális cserék és oktatási tapasztalatok, tudományos és kutatási Európában és másutt, mint a Szabad Egyetem Humán Tudományok és Technológia - Ludes. Felbontás nélkül. 703 2006. február 14, az Állami Tanács felhatalmazta LUde.S. nevének felhasználásával Private University összhangban art. 14 para. Törvény 2. a University of olasz Svájc, az University of Applied Sciences olasz Svájc és a Research Institutes of 3 október 1995 (LUSI / SUPSI; RL 5.3.1.1)

2014-ben, miután a cikk módosítása. 14 LUSI / SUPSI említettük, amely lehetővé teszi a kifejezés használatát egyetemek csak iskola által akkreditált a vonatkozó nemzeti vagy inter-kantonális hatóságok, a Szabad Egyetem Humán Tudományok és Technológia - Ludes a szolgáltató vállalat „Ludes SAGL”, átalakítja a szerkezetük a campus, a Campus Ludes Lugano, Lugano otthont a legrangosabb európai és nemzetközi egyetemek, és fejlesszék kurzusok szerint a tanterv által készített adott egyetemen rendezett.

Összhangban a látás az alapító Prof. Paolo Sotgiu, és miután majdnem húsz évvel a tevékenység Svájcban, LUde.S. Nemrég alakult egy új campus Málta, az úgynevezett Egyesült UCM Campus Málta.

Bővülő Málta, UCM most tudja, hogy tovább erősítse a különböző nemzetközi fellépése felszabadító képesítést lehet hasonlítani és elismert számos országban, nem csak Európában, megkönnyítve ezzel a diákok, hogy a külföldi képesítések (licenc NCFHE n. 2015-011).

Most kínálnak Ludes Lugano Campus, a kurzusokat a Semmelweis Egyetem és az Egyesült UCM Campus Málta Felsőoktatási Intézmény.

Miért érdemes a Ludes

Tanul LUde.S. Ez azt jelenti, hogy azzá, ami: a teljes ember, felelősségteljes és nyitott egymással és a világ számára.

Ez nem csak tanulni a technikákat, hogy megszerezzék a készségek, hanem tanulni tiszteletet és szeretetet minden, amely elősegíti az élet.

Felismerve az értéke az emberi lények, a potenciális és képességek, mindig szembe a kultúra és a hagyományok más népek.

A pedagógiai szemlélet a LUde.S. arra törekszik, hogy tanítani, hogy megismerjék és megértsék nemcsak mások, hanem saját maguk felett, ezzel elősegítve a jövőbeli szakmai és kapcsolati élet, így helyezve „szilárd alapot olyan út az élet, hívjon minket, hogy menjen.

Helyszínek

  • Lugano

    Ludes Lugano Campus | Via dei Faggi 4, Quartiere La Sguancia, 6912, Lugano

Kérdések