Keystone logo

KU Leuven

A logo

Bevezetés

KU Leuven Online nyílt napFedezze fel a KU Leuven és diplomaprogramjainak széles skáláját az online nyílt napunkon! További információkért látogasson el a következő weboldalra.

A kiemelkedő inspirálása

A KU Leuven egy nemzetközi vonzerővel rendelkező kutatási és oktatási intézmény. Ezen az egyetemen minden program a tudósok és professzorok innovatív kutatásán alapul.

KU Leuven a világ 50 legjobb egyeteme közé tartozik!

A reneszánsz filozófiájától a csúcstechnológiáig terjedő nanotechnológiáig: Európa egyik legrégebbi egyetemeként a KU Leuven régóta úttörő kutatást és magas színvonalú oktatást kínál.

Tanulmány

Leendő hallgatók

Európa egyik vezető kutatóegyetemeként a KU Leuven számos kutatás-alapú tanulmányi programot kínál. A KU Leuven diplomáját világszerte nagyra értékelik, így versenyelőnyt biztosít.

Jelenlegi tanulók

Nem számít, melyik egyetemen tartózkodik, jó néhány lehetőség áll rendelkezésére. Diákoknak szóló szolgáltatásaink lakhatási, tanulási és ösztöndíjas tanácsokat adnak. Sport és kulturális tevékenységeket is kínálnak.

Miért KU Leuven

KU Leuven Európa egyik legmagasabb rangú és leghíresebb egyeteme. Az úttörő kutatások és a magas színvonalú oktatás hosszú hagyományait büszkélkedhet. De a KU Leuven számos más erőssége is van.

programok

A KU Leuven különféle típusú programokat kínál, beleértve az alapképzési és (haladó) mesterképzéseket, a továbbképzési tanfolyamokat és az áthidaló programokat.

karok

Az oktatást 15 kar szervezi, három csoportra osztva: Humán és Társadalomtudományok; Tudomány, Műszaki és Technológia; és az orvosbiológiai tudományok. Számos kar kínál programokat Flandria és Brüsszel különböző helyszínein.

Oktatás

A KU Leuven a hallgató jövőről alkotott elképzelésére hivatkozik. Az Egyetem hozzájárul a hallgatók személyes fejlődéséhez és ahhoz, ahogyan a társadalom formálását kívánják elősegíteni.

Szervezet

A KU Leuven az oktatás és a kutatás elkötelezettje szinte minden területen. Tizenöt karán folyik oktatás, a kutatási tevékenységet a tanszékek és kutatócsoportok szervezik. Ezek a karok és tanszékek pedig három csoportba sorolhatók: humán- és társadalomtudományok , tudomány, mérnöki és technológiai (SET) és orvosbiológiai tudományok . Ezen csoportok mindegyike rendelkezik doktori iskolával a doktori képzési programjaihoz.

KU Leuven tizennégy egyetemen büszkélkedhet, Flandria tíz városában.

Akkreditációk

Helyszínek

  • Oude Markt 13 - bus 5005, 3000, Leuven

Kérdések