Keystone logo

Kühne Logistics University

A logo

Bevezetés

Kühne Logistics University – Wissenschaftliche Hochschule für Logistik und Unternehmensführung ( KLU ) – egy magánegyetem a hamburgi HafenCityben. A KLU azon kevés magánegyetemek egyike Németországban, amelyek jogosultak saját PhD-ok adományozására.

A független, államilag minősített egyetem fő kutatási területei a Fenntarthatóság, a Digitális Transzformáció és az Értékteremtés a közlekedés, a globális logisztika és az ellátási lánc menedzsment területein. A 2020-as KLU „10 éves díjnyertes oktatás és kutatás” mottója alatt ünnepli fennállásának 10. évfordulóját.

A Wirtschaftswoche 2019-es rangsora a KLU -t az egyik legerősebb kutatóegyetemként azonosítja az üzleti adminisztráció területén Németországban, Ausztriában és Svájcban. A 200 versengő egyetem közül a KLU az összesített rangsorban a legjobb 20 közé jut, és a 2. helyet szerezte meg az összes magánegyetem között. Az egy professzorra jutó kutatási teljesítmény tekintetében a KLU oktatói a 7. helyen állnak az összesített rangsorban, és az 1. helyen állnak az összes magánegyetem között. A CHE Egyetem legfrissebb rangsorában a KLU kapta a legmagasabb pontszámot az összes fontosabb kritérium tekintetében. Rangsoraink eredményeiről itt olvashat bővebben.

Egy BSc és három MSc képzéssel, egy strukturált doktori programmal és egy részmunkaidős MBA-val a KLU 400 nappali tagozatos hallgatójának magas szintű specializációt és kiváló tanulási feltételeket kínál. A KLU 24 professzorból álló nemzetközi csapattal rendelkezik, akik angolul tanítanak. A nyílt, személyre szabott menedzsment szemináriumsorozatokon az ipari szakemberek és a menedzserek egyaránt profitálnak a tudományos eredmények gyakorlati kérdésekben való alkalmazásából.

2. felvételi lehetőség

Vízumkövetelmények

Ranglista

Helyszínek

  • Großer Grasbrook 17, 20457, Hamburg

  • Valletta

Kérdések