Keystone logo
© BIMM University
King's College London Online

King's College London Online

King's College London Online

Bevezetés

Miért van a King's Online?

Ugyanaz a minőség. Ugyanaz a tudományos szigor. Rugalmasan szállították.

A King's College London a világ legrangosabb egyetemei közé tartozik.

A világ vezető kutatása a tanítás szemléletének középpontjában áll, és ez igaz az online tanfolyamokra is.

Az online tanfolyamainkat ugyanolyan kiemelkedő tudósok tanítják, mint az egyetemi tanfolyamokon - az egyetlen különbség a rugalmas szállítási mód. A tanulás a tanulók számára legmegfelelőbb időben és helyen történik.

A tanfolyamok kifejezetten egy online közönség számára készültek, számos tevékenységet használva, beleértve a videókat, az online kvízeket, a vitafórumokat, az online olvasmányokat.

A King's Online diákok tanulmányaik során ugyanazt a tanulási forrást és támogatást élvezik, beleértve a könyvtári szolgáltatásokhoz való hozzáférést, az írásbeli készségeket, a tanácsadást és a tanácsadást.

A King's Online diákoknak lehetőségük van együttműködni más King's Online diákok hálózatával is a világ minden tájáról. Befejezése után a King's Online diákok csatlakoznak a jól összekapcsolt és aktív, világszerte működő alumni hálózatunkhoz.

A király a magasfokú végzettséggel rendelkezik, és külön karrier-szolgálattal rendelkezik, hogy segítsen a diákoknak megtalálni a számukra megfelelő pályát. Ezenkívül az online tanfolyam kitöltése azt mutatja, hogy a világ minden táján működő szervezetek nagy igényeket támasztanak a foglalkoztathatósággal.

Helyszínek

  • London

    Strand, WC2R 2LS, London

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések