Keystone logo
Kentucky Wesleyan College

Kentucky Wesleyan College

Kentucky Wesleyan College

Bevezetés

Wesleyanról

Kentucky Wesleyan at-a-glance

 • Hely: We are located in Owensboro, Kentucky - egy város az Ohio folyón. A KWC mindössze 40 percre keletre fekszik Evansville (Indiana), 2 óra északra Nashville, Tennessee, 2 óra nyugatra Louisville, Kentucky és 4 óra keletre St. Louis, Missouri. A Daviess megye 94 000 lakosnak ad otthont.

 • Akadémikusok: A Kentucky Wesleyan College 29 felsővezetőt és 13 szakmai előkészítő tanfolyamot kínál. Diák-oktatói arány 12: 1.

 • Átlagos friss profil a 2015-es eseménnyel kapcsolatban: ACT = 22, SAT = 980 (kritikus olvasás és matematika), GPA = 3,27. Több mint egyharmada a középiskolai felsőfokú végzettségűek felső 25 százalékában.

 • Kar: Több mint 88 százaléka van a Ph.D. vagy terminális fokozat.

 • Egyesült módszertani kapcsolat: A Kentucky Wesleyan College ot a felsőoktatási igazgatóság egyetemi szenátusának

 • Atlétika: A Kentucky Wesleyan Panthers az NCAA II. Osztályában versenyez, és tagja a Nagy Midwestern Athletic Conferencenek . Intercollegiate férfi csapatok közé tartozik baseball, kosárlabda, cross country, pálya, és a mező, a golf, a labdarúgás, és a futball. A nők versenyeznek a kosárlabdában, a sífutópályán, az atlétában, a golfban, a fociban, a softballban, a teniszben és a röplabdában.

Küldetésünk

A missziós kijelentésünk: a Kentucky Wesleyan College , az Egyesült Metodista Egyházzal együttműködésben, elősegíti a bölcsészettudományi képzést, amely intellektuálisan, lelkileg és fizikailag táplálja és előkészíti a tanulókat az élet sikerének elérésében.

Tehát mit jelent ez? Ez azt jelenti, hogy több mint 150 éve hallgattuk a hallgatókat a bölcsészettudományi hagyományokban, és a Kentucky Wesleyan következő 150 évében a diákok megtanulják kritikus gondolkodást, hatékony kommunikációt és erkölcsileg élni egy összetett, gyorsan változó világban.

Minden hallgató sikerének elsődleges fontossága. Minden kurzus, amit kínálunk, és minden tapasztalat az egyetemen vezet ön egy cél - érettségi.

Mint új diák, személyre szabott utazást indít, amikor megérkezik az egyetemre. Segítünk abban, hogy egyedülálló útitervet hozzon létre a főiskolai sikerhez tudományos, társadalmi és kívüli célokkal.

Az osztályteremben kívül és kívül egy olyan szoros közösség bátorítását élvezheti, amely elkötelezett a jólét és a hosszú távú siker érdekében, és élénk, barátságos campusunk izgalmas társadalmi, szolgáltatási és vezetési lehetőségeket kínál.

A Wesleyan Way

Kentucky Wesleyan-nél olyan tantervben vagyunk, amely messze túlmutat a tankönyven, a számítógép képernyőjén vagy az írásbeli vizsgán. A következő generáció vezetői azok, akiket széles körű képzettséggel oktattak, hogy hogyan viszonyulnak a kapcsolatok a világunk teljes sikereiben.

Következésképpen, hiszünk a "Wesleyan Way" a tanulás és az élet. A Wesleyan Way alapja négy alapelv, melyeket minden egyes dologba beépítünk:

 1. Mindent megteszünk a HONOR-val .

 1. Mindig támogatjuk az EGYÉB EGYÉB .

 1. SZERINT A INTEGRITÁSSAL.

 1. MINDEN EGYÉBet szeretünk Krisztusban.

Tudjon meg többet a Wesleyan Wayről.

Akkreditáció

Kentucky Wesleyan College akkreditált a Dél-egyesület Főiskolák és Iskolák Bizottsága főiskolák számára, hogy az érettségi diplomákat.

Lépjen kapcsolatba a Bizottsággal a 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 telefonszámon, a 404-679-4500 telefonszámon, a http://www.SACSCOC.org címen a Kentucky Wesleyan College akkreditációjával kapcsolatos kérdésekről.

Helyszínek

 • Frederica Street,3000, 42301, Owensboro

Kérdések