Keystone logo
Kelowna College of Professional Counselling

Kelowna College of Professional Counselling

Kelowna College of Professional Counselling

Bevezetés

Az Ön oktatása, útja ...

Legyen profi tanácsadó vagy terapeuta egy éven belül; VAGY speciális tanúsítványt követ 7 hónap alatt.

A KCPC lézerszerű megközelítést alkalmaz a képzésben ... nullázza az elméleteket és a speciális készségeket, hogy a diplomások készek legyenek a földre.


Íme egy áttekintés arról, amit kínálunk.


A KCPC-programok gyakorlati és megfizethető alternatívákat kínálnak egy tudományos, csak 4 fokozatú program számára.

 • A KCPC a brit Columbia Fejlesztési Minisztériuma által a legmagasabb szintű tanúsítványt szerezte a szakmai karrier főiskolák számára.
 • Készülj fel a foglalkoztatásra, mint egy közepes szintű tanácsadó vagy terapeuta egy közösségi ügynökségben, vagy nyisson meg egy privát gyakorlatot.
 • Ismerje meg azokat a készségeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a felnőttek, a párok, a fiatalok, akik a mentális egészségi problémák széles körével küzdenek.


Melyik program a legmegfelelőbb az Ön számára?

A KCPC számos lehetőséget kínál a karriercéljainak elérésére a mentális egészség területén a foglalkoztatási lehetőségek változatos tájképének kielégítésére.

Az Alkalmazott Pszichológia és Tanácsadás Diploma egy gyorsított online program, amely csak egy év alatt fejezhető be. Ez a személyre szabott diploma lehetővé teszi, hogy két szakterület közül válogasson a szakmai tanácsadáshoz, illetve a pszichoterápia gyakorlatához.


Mi a különbség a tanácsadás és a pszichoterápia között?

A tanácsadók enyhe vagy mérsékelt viselkedést és érzelmi problémákat kezelnek, amelyek befolyásolják az ügyfél személyes vagy társadalmi kiigazítását. (Felnőtt hallgatói státus szükséges a tanácsadásra szakosodott diplomaprogramba való felvételhez).

A pszichoterapeuták fejlett technikákat alkalmaznak az összetett mentális egészségügyi problémák kezelésére, amelyek súlyosan befolyásolják az egyén működését. (A pszichoterápiára szakosodott Diploma programba való belépéshez szükséges egyetemi diploma).

Alkalmazott tanácsadási bizonyítvány. A 7 hónapos Tanúsítvány program (9 tanfolyamból áll), a mentális egészségügyi szakemberek számára, akik egy olyan területen kívánnak szakosodni, mint:

 • A pszichoterápia gyakorlata
 • Szex és intimitás tanácsadás
 • Ifjúsági és családi tanácsadás
 • Élet készségek coaching
 • Támogatási tanácsadó
 • Közösségi alapú tanácsadás
 • Lelkipásztori tanácsadás
 • Vagy testreszabva a kívánt gyakorlati területre.

taylor hernandez / Unsplash

Karrier előkészítése

A megfelelő iskola kiválasztása nagy gondot jelent Önnek és nekünk is. A KCPC felvételi csoportja arra ösztönzi a pályázókat, hogy végezzék el a kutatást, és gondosan mérlegeljék a lehetőségeket. Hasonlítsa össze a kínált oktatás minőségét a szükséges pénzügyi és időbeli elkötelezettséggel.

Számos KCPC-hallgató elmondja, hogy az új karrier képzése a legrövidebb idő alatt prioritás volt. Számukra egy akkreditált, kompetencia-alapú főiskolai program, amely az idő és a pénz felét igényelte egyetemi programként.


Mi van a munkalehetőségekkel?

Foglalkoztatási előkészítés

A program során gyakorlati munkahelyi készségeket hoz létre. A szakterületedtől függően készen állsz arra, hogy közintézményi tanácsadóként vagy terapeutákként dolgozzon egy közintézményben, vagy nyissa meg saját magángyakorlatát. Egyes diplomások alkalmazzák a különböző munkahelyi készségeiket más üzleti célokra.

Elkötelezettség a diploma diplomásoknak

- A KCPC elkötelezettségünket a szakmai tanácsadók karrierjének megkezdéséhez szükséges készségek oktatása iránti elkötelezettségünk mögött áll. Bár nem tudjuk garantálni a foglalkoztatási eredményeket, ingyenesen frissítõ tanfolyamokat fogunk nyújtani a diploma megszerzését követõ elsõ évre, hogy segítsük megtartani a KCPC-fokozatoktól elvárható munkáltatói szintet.

A munkáltatók iránti elkötelezettség - A KCPC a munkáltatók iránti elkötelezettségünk mellett áll, biztosítva, hogy az újonnan felvett diplomaképzők kompetensek és készen állnak a belépő szintű tanácsadók munkájára. A képzési hiányosságokat szabadfrissítő tanfolyamokkal korrigálják.


Megtanulhatom, hogy lelki egészségügyi szakember vagyok, ha online tanulok? Teljesen…

A távoktatás sok tanuló számára gyorsan válik az előnyben részesített oktatási módszernek. A mai technológia, a KCPC egyedülálló távoktatási megközelítésével kombinálva lehetővé teszi a képzés befejezését az otthoni kényelem és kényelem révén.


Számos oka van a tanulóknak a távoktatás kényelmének:

 • A megbízások gyakorlati gyakorlati gyakorlattal rendelkeznek önkéntes „ügyfelekkel”, veletek a tanácsadó szerepében.
 • A tankönyvek közvetlenül az ajtóhoz érkeztek. Ráadásul korlátlan hozzáférést biztosít több mint 200 képzési videóhoz a KCPC streaming könyvtárából.
 • Az interaktív gyakorlatok tanácsadási készségeket tanítanak, amelyek áthelyezhetők a foglalkoztatási beállításokra.
 • Ön egy önkéntes elhelyezéssel egy közösségben vagy magánügynökségben fejleszti képzését; dolgozzon ki egy professzionális hálózatot és munkaterület-portfóliót, amely gyakorlati jelentőséggel bír a jövőbeni munkáltatók számára.
 • Az oktatók szakmai tanácsadók, pszichológusok, szociális munkások.
 • Lehetőség van arra, hogy további gyakorlatokkal találkozhasson más diákokkal szakképző laboratóriumokban.


Mi történik a Főiskolán?

A diákok számára, akik inkább egyetemi órákon szeretnének részt venni, itt egy pillanatfelvétel arról, hogy mit várhatunk el a Kelowna Campus-on való tanulástól.

 • A tanfolyamokkal kapcsolatos gyakorlati foglalkozások szimulálják a tanácsadási helyzeteket.
 • Kis osztályméret, megbeszélések és csoportprojektek.
 • Az osztály hétfőtől péntekig naponta 4 órát tart; minden tanfolyam 3 hét. (A házi feladatok az osztályban eltöltött idő mellett vannak.)
 • A Study Group opció elérhető a távoktatási feladatokkal kombinálva.
 • A diákok korlátlan hozzáférést biztosítanak a videók online könyvtárához.
 • Az oktatók szakmai tanácsadók, pszichológusok, szociális munkások.
 • Az On-Campus osztályok minimális beiratkozásnak felelnek meg.

cvpericias / Pixabay

Mi mást érdemes tudni?

A KCPC megfelel a legmagasabb szintű követelményeknek a British Columbia privát karrier főiskoláiban. A világ minden tájáról érkező diákok biztosak lehetnek az általunk kínált oktatás minőségében.

A tankönyvek és a tananyag költségei magukban foglalják a pszichológia, a szociális munka és a tanácsadás legújabb elméleteit, koncepcióit és technikáit. Az online hozzáférést több mint 200 képzési videóhoz is hozzáférheti a KCPC videófolyam-közvetítő könyvtárából.

A gyakorlati gyakorlat a szakmai kompetenciákhoz vezet - az interaktív feladatok valós tanácsadási helyzeteket szimulálnak. Ez a gyakorlati megközelítés felkészíti a diplomásokat, hogy megfeleljenek a közösségi ügynökségekben és magángyakorlatokban dolgozó előadói tanácsadóknak vagy pszichoterapeutáknak a trendeknek és a változó munkahelyi követelményeknek.

A kar, a tanterv és a tankönyvek összehasonlíthatók az egyetemi egyetemi programokban találhatóakkal. Ez előnyös a diákok számára, akik az egyetemi rendszerben folytatják továbbképzésüket. A KCPC-n vett kurzusok átutalási kreditjei az egyetemi felvételi osztályok saját belátása szerint alkalmazhatják a BA-fokozatot vagy bizonyos MA-fokozatok előfeltételét.

Az oktatók a pszichológia, a tanácsadás vagy a kapcsolódó területeken diplomázott diplomák. Tudják, mi szükséges ahhoz, hogy tanácsadó legyen, és egyéni visszajelzést és támogatást nyújtson a diákoknak. Az utasítások és a hozzárendelések sokféle tanulási stílusra alkalmasak.

Folyamatos beiratkozás, most már elkezdődhet - A tanfolyamok folyamatos 3 hetes ciklusban kerülnek megrendezésre. Kezdje el a programot bármely kurzus elején.

A „bejegyzett szakmai tanácsadóként” (RPC) szakmai megnevezést kérő KCPC-diplomások a Kanadai Szakmai Tanácsadói Szövetséghez fordulhatnak.

Az önismeret és az etikai döntéshozatal a hatékony tanácsadók alapvető jellemzői. Bár a szakmai tanácsadás nem helyettesíti, minden tanfolyam lehetőséget nyújt a diákok számára személyes ismeretek megszerzésére.

Helyszínek

 • Suite 101, 251 Lawrence Avenue, V1Y 6L2, Kelowna

Kérdések