Keystone logo

Keiser University Latin American Campus

A logo

Bevezetés

Keizer Egyetem

A Keizer Egyetem 1977-ben alapították Florida második legnagyobb független, nem profitorientált egyetemét, amely több mint 20 000 hallgatót szolgál fel több mint 90 karrier területén doktori, mester, főiskolák és munkatársak képzésében.

Az egyetem 18 floridai campus-helyszínből, egy nemzetközi osztályból, a Graduate Schoolból, egy Golf és Sport menedzsmentből, egy online divízióból, egy off-site campusból áll Sanghajban, Kínában, a latin-amerikai egyetemen és a Nyelvi Intézetben Nicaraguában.

Latin-amerikai Campus

A Keizer Egyetem - a Latin-amerikai Campus olyan felsőoktatási intézmény, amely amerikai diplomát biztosít Nicaraguában és a régió nagy részén. A San Marcos-i Nicaragua-ban található lakossági campus az amerikai akadémiai naptárban működik, és a legtöbb angol, hagyományos és online kézbesítési formában kínál oktatást.

A bensőséges egyetemi hallgatók a világ minden tájáról érkeznek világszínvonalú professzorok, kis csoportok, békés, festői és történelmi környezetben. Van egy osztályos képzett kar doktori címmel. és mesterképzést az Egyesült Államokban és Európában neves presztízs egyetemistáktól.

Minden lépéssel együtt dolgozunk Önnel, az alkalmazásból a finanszírozás és a vízumkérelem között.

Mindössze annyit kell tennie, hogy tanulmányozza és elérje. Tervezze meg a jövőjét ma és vegye be a KU kihívását!

A kancellár levele

Kedves Barátaim, Kollégák és Becsült Látogatók,

A Keizer család, a kuratórium, a kar, a személyzet és a diákok nevében: üdvözöljük a Keizer Egyetem közel 40 éves kiválóságát az oktatásban! Amikor a családunk az első iskolánkat a Ft. Lauderdale 1977-ben - egy tanulóval és több tanteremben - abban az időben sohasem tudtam volna elképzelni, hogy 40 évvel később floridai egyetemeken, egyetemi rendszereken, valamint Kínában és Moldovában együttműködési megállapodásoknak és egy nápolyi a nemzetközi diákok, közel 3.800 munkatárs és mintegy 20.000 hallgató társult, bachelor, mesterképzés és doktori képzés programjainak több kereső karrier területén.

És mégis, pontosan ez történt.

Ez a drámai növekedés közvetlenül az eredeti elkötelezettségünkhöz vezethető vissza, hogy a diákok először jönnek el. Egyszerűen kijelentették, hogy ezek az okai. Küldetésünk és évtizedekig tartó elkötelezettségünk, hogy elszámoltatható a diákjainknak azzal, hogy innovatív, bizonyított pedagógiai szemléletet kínálunk kis osztályméretekkel, személyre szabott tanítással, praktikus gyakorlati képzéssel és rugalmas ütemezéssel a hallgatóink befogadására. És nagyon büszke vagyok arra, hogy ez a modell a hallgatók tanulmányi területén magas fokú végzettséget és álláshelyet eredményez. Emellett mindig tanítottuk a vezetés fontosságát és a közösségeket, amelyekben élünk és dolgozunk. Ez a kötelezettségvállalás túlmutat az osztályteremben, mivel hallgatóink, oktatóink és munkatársaink folyamatosan törekszenek arra, hogy önként jelentkezzenek idejüket és erőforrásaikat a jótékonysági szervezeteknek. Tudjuk, hogy ez fontos a diákjaink számára, hiszen a diplomások rutinszerűen elmondják, hogy oktatásuk e szempontja nemcsak a karrierjüket részesíti előnyben, hanem az életüket és családjaikat is gazdagítják.

Személyesen meghívom Önt, hogy látogasson el egy vagy több Keizer Egyetemi egyetemen. Biztosíthatom Önöket, hogy megtapasztalhatja a gondoskodó, barátságos környezetet, amely szerintünk a sikeres tanuláshoz vezet. Ez a környezet, a "diákok először" kultúrája és a minőségi elkötelezettségünk a sikerünk receptje, és ez segíti a diplomások nagyfokú személyes és szakmai önbizalmát.

Tisztelettel,

Arthur Keizer, Ph.D.

Kancellár

Keizer Egyetem

Helyszínek

  • Gasolinera UNO 2c. al Sur San Marcos, Carazo, , San Marcos

Kérdések