Keystone logo
Keele University LLM nemzetközi jog és üzlet
Keele University

LLM nemzetközi jog és üzlet

0 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Az egyre inkább globalizálódó gazdaságban szinte minden vállalkozás nemzetközi szinten működik. A kereskedelem, a befektetés és a pénzügy átnyúlik a nemzeti határokon, és a transznacionális törvények és rendeletek összetett hálózata szabályozza őket. Ennek eredményeként folyamatosan növekszik a kereslet olyan szakemberek iránt, akik jól ismerik a jog és az üzleti élet világszintű működését.

Ez az LLM a nemzetközi jogban és az üzleti életben lehetőséget kínál a jogi vagy üzleti alapképzéssel rendelkező hallgatóknak felsőfokú tanulmányokra mindkét tudományterületen, és felkészíti őket a vállalatok, kormányok és más intézmények számára nyújtott tanácsadás kihívásaira olyan kérdésekben, mint a nemzetközi kereskedelem szabályozása, külföldi befektetők. jogok és nemzetközi peres eljárások.

A Keele Law School nagy hagyományokkal rendelkezik az akadémiai szakértelem terén a nemzetközi jog területén. A nemzetközi jogot olyan világhírű szakértők tanítják a Keele-ben, mint Michael Akehurst és Patrick Thornberry. Az elmúlt években a Keele Law School jelentős összegeket fektetett be a nemzetközi jog területére. A hallgatókat dinamikus oktatói oktatják, akik széleskörű szakértelemmel és kutatási érdeklődéssel rendelkeznek.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Nemzetközi működési jog – egyéves mesterképzés
    • Stockholm, Svédország
  • LLM Nemzetközi Kereskedelmi Jog – teljes munkaidőben
    • Online United Kingdom
  • Emberi jogok és társadalmi igazságosság LLM
    • Hartford, Amerikai Egyesült Államok