Keystone logo
Keele University LLM nemzetközi jog és környezetvédelem
Keele University

LLM nemzetközi jog és környezetvédelem

0 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A világ soha nem látott környezeti válságot él át. A válságra válaszul számos nemzetközi norma és intézmény alakult ki, amelyek olyan problémákat próbálnak kezelni, mint az éghajlatváltozás, a biológiai sokféleség csökkenése, az erdőirtás vagy a határokon átnyúló szennyezés.

Ez az LLM lehetőséget biztosít a hallgatóknak, hogy kritikusan értékeljék azt a módot, ahogyan a nemzetközi jog szabályozza az emberiség és a természet közötti kapcsolatot. A kurzus a nemzetközi környezetvédelmi jogot tágabb filozófiai, történelmi és politikai kontextusba helyezi, és bevonja a hallgatókat a transznacionális jogi folyamatok interdiszciplináris tanulmányozásába, amelyek célja a környezeti kihívások megelőzése és reagálása. Az LLM hangsúlyozza a környezetvédelmi szabályozás és más jogterületek, például a kereskedelmi vagy az emberi jogi jog közötti összetett kapcsolatot is.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • LLM törvény
    • Dubai, Egyesült Arab Emírségek
  • LLM Nemzetközi Közjog – teljes munkaidőben
    • Online United Kingdom
  • Jogi mester (LL.M.) számítástechnikai bűnözés, kiberbiztonság és nemzetközi jog területén
    • Turin, Olaszország