Keystone logo
Keele University LLM nemzetközi jog és emberi jogok
Keele University

LLM nemzetközi jog és emberi jogok

0 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

* Teljes munkaidős tandíj: Nemzetközi £ 14,320 UK / EU £ 7,415. További díjak vonatkozhatnak.

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Az emberi jogok központi szerepet játszanak a mai politika és a nemzetközi kormányzás terén. A politikai harc domináns nyelvévé váltak, amelyben a kormányok és más intézmények cselekedeteit megítélik, indokolják és kihívják.

Ez az LLM fejlett fogalmi és gyakorlati megértést nyújt a nemzetközi jog emberi jogok előmozdítására és azok megsértésére. A kurzus a nemzetközi emberi jogokat szélesebb filozófiai, történelmi és társadalmi kontextusukban határozza meg, és a hallgatókat interdiszciplináris tanulmányba hozza a megvalósításuk biztosítására irányuló nemzetközi jogi folyamatokról. Arra is ösztönzi a tanulókat, hogy kritikusan gondolkodjanak a nemzetközi emberi jogi mozgalom korlátairól, kétértelműségeiről és ellentmondásairól.

Miért tanulmányozza a Keele-ben a nemzetközi jogot és az emberi jogokat?

A Keele Jogi Iskolának a nemzetközi jog és az emberi jogok területén hosszú távú tudományos szakértelemmel rendelkeznek. Ezeket a témákat a világhírű szakértők, például Michael Akehurst és Patrick Thornberry tanították Keeleben. Az elmúlt években a Keele Jogi Iskola nagymértékben befektetett a nemzetközi jog és az emberi jogok területén. A diákokat a dinamikus tudományos személyzet tanítja, akik széles körű szakértelemmel és kutatási érdekekkel rendelkeznek.

Keele úttörő és vezető szerepet tölt be az interdiszciplináris oktatásban. A Nemzetközi Jog és Emberi Jogok LLM-ben részt vevő diákok modulokat fognak tartani mind a jogi iskolában, mind a politikai, nemzetközi kapcsolatok és a környezetvédelmi iskolában (SPIRE). A hallgatóknak lehetőségük van a korszerű nyelvek - köztük a legfontosabb ENSZ-nyelvek - tanulmányozására, fokozva a szakmai készségek körét. A Keele jelenleg arab, kínai, francia, német, japán, orosz és spanyol nyelvtanfolyamokat kínál.

Pályaépítés

A program 12 hónapos teljes vagy 24 hónapos részmunkaidőben teljesíthető. Lehetőség van arra is, hogy a tanfolyamot moduláris alapon végezzük el, a modulokat 2-5 év alatt terjesszük, ami maximális rugalmasságot tesz lehetővé.

Akadémiai belépési követelmények

Első vagy második osztályú kitüntető diplomával (vagy külföldi egyenértékűséggel) kell rendelkeznie a törvényben vagy a kapcsolódó tudományágban. A pályázatokat a jelenlegi jogászok vagy bármely más, megfelelő szakmai képesítéssel és / vagy tapasztalattal rendelkező személy fogadja.

Angol nyelvű belépési követelmények a nemzetközi diákok számára

Azoknak a pályázóknak, akiknek az angol nem az első nyelve, bizonyítékot kell szolgáltatniuk az angol nyelvű képesítésről. Az LLM-be való belépés minimális pontszáma az IELTS 6.5 (vagy a TOEFL 91). Azok a hallgatók, akik az angol nyelvtudást vették igénybe, de nem érik el a szükséges fokozatot, felvehetik a programba, feltéve, hogy tanulmányaikat megelőzően angol nyelvtanfolyamot tanulnak.

Keele University jelenleg elfogadja az Egyesült Királyságon kívüli Tofel iBT teszteket. Az összes Tofel iBT tesztet legfeljebb két évvel kell megkezdeni a kezdőnapot megelőzően a Keele-ben, és az ETS-vel ellenőrizhetőnek kell lennie. Ha az Egyesült Királyságban bevette a Tofel iBT tesztet, további információért forduljon a felvételi csapathoz.

Karrier

A Nemzetközi Jog és Emberi Jogok LLM a foglalkoztatási lehetőségek széles köre. Ide tartoznak az emberi jogi nem kormányzati szervezetek, a jótékonysági szervezetek, a nemzetközi szervezetek, például az ENSZ, a szakpolitikai gondolkodók, az érdekképviseleti csoportok, a kormány és az egyetemek karrierje. A CSR (vállalati társadalmi felelősségvállalás) és az üzleti és emberi jogi normák gyors fejlődésének köszönhetően a magánszektor egyre inkább olyan embereket keres, akik erős háttérrel rendelkeznek az emberi jogokkal.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • LLM nemzetközi választottbíróság – teljes munkaidőben
  • London, Egyesült Királyság
  • Birmingham, Egyesült Királyság
  • + 1 több
 • LLM (International Law) (Coursework)
  • Pretoria, Dél-afrikai Köztársaság
 • LLM Nemzetközi és az Európai Unió joga
  • Rotterdam, Hollandia