Keystone logo
© Eva Dang
Keele University

Keele University

Keele University

Bevezetés

Az 1949-ben alapított Keele University az Egyesült Királyság egyik legnagyobb egyetemi egyeteme, ahol több mint 10 000 diák tanul gyönyörű, 600 hektáros Staffordshire-i birtokunkon, helyi NHS-partnereinkkel és szerte a világon. A Keele az ország legelégedettebb diákjaival állítja fel az aranystandardot a tanításban, és kutatásunk célja az életminőség javítása és a legégetőbb kihívások kezelése régiónkban, országunkban és világunkban.

A Keele University úttörő vízióból született, egy másfajta egyetemből. Az 1949-ben Lord Lindsay – az Oxfordi Egyetem egykori rektorhelyettese – alapította egy olyan országban, amely még mindig lábadozik a második világháború után. Az egyetemet eredetileg a helyi közösség szükségletei vezérelték. Az egyetem alapító célja az volt, hogy olyan diplomások szülessenek, akik nemcsak a társadalom előremozdításához szükséges technikai és szaktudással rendelkeznek, hanem megértették azt a társadalmi és politikai környezetet, amely ezt az igényt kiváltotta. Több mint 70 év, és ez az eredeti szellemiség továbbra is az egyetem küldetésének középpontjában áll, és élvonalbeli szakértelmünket és kutatásainkat az emberek életének javítására és a legsürgetőbb kihívások kezelésére használják fel, nem csak helyileg és régiónkon belül, hanem szerte a világon.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Keele

    Keele, Egyesült Királyság

Kérdések