Keystone logo
Karoli Gaspar University LLM az európai és nemzetközi üzleti jogban
Karoli Gaspar University

LLM az európai és nemzetközi üzleti jogban

Budapest, Magyarország

1 Years

Angol

Teljes idő

30 Apr 2024

Sep 2024

EUR 3000 / per semester

Az egyetemen

Bevezetés

A Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának egyéves, mesterszintű akkreditált angol nyelvű képzése, nappali tagozatos napi tanfolyami kínálattal jogászoknak Közép-Európa szívében.

Időtartam: szeptember-június
Oktatási helyszín: Budapest, Magyarország (EU)
Oktatás nyelve: angol

Program felépítése

Ez egy 60 ECTS kredites teljes munkaidős program.

A program 24 különböző kurzust kínál, amelyek az európai és nemzetközi üzleti jog különböző aspektusaira összpontosítanak. Az összes kurzus körülbelül fele fakultatív, különböző szakterületekkel. Az oktatók szakterületük elismert szakemberei, mind akadémikusokként, mind gyakorlati szakemberekként ügyvédi irodákban, igazságszolgáltatásban, valamint legfelső szintű nemzetközi vagy hazai jogi szervezetekben. Számos más országból érkező vendégelőadók is részt vesznek a programban. A program a szakdolgozat védésével és a záróvizsga letételével zárul.

A tantermi előadások és szemináriumok mellett a releváns joggyakorlatba való értékes betekintés lehetősége a másik tanulási előny a résztvevők számára. A szakmai tapasztalat megszerzése és a kapcsolati háló kialakítása érdekében az LLM programban résztvevők lehetőséget kapnak térítésmentes szakmai gyakorlatra, valamint kiterjedt európai és nemzetközi jogi gyakorlattal rendelkező ügyvédi irodák működésében való részvételre.

Emellett a diákoknak lehetőségük van részt venni az éves Willem C. Vis Nemzetközi Kereskedelmi Választottbírósági Moot versenyen Bécsben.

Elérhetőség

Postacím: Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar, 1042 Budapest, Viola utca 2-4.

E-mail: href="[email protected]

Telefonszám: +-36-1-370-86-01

Belépők

Tanterv

Ösztöndíjak és finanszírozás

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések