Keystone logo

Karlshochschule International University

A logo

Bevezetés

A Karlshochschule International University (vagy ahogy mi nevezzük: a Karls) egy alapítvány tulajdonosa, egyéni, non-profit egyetem. A Baden-Württemberg állam Wissenschaftsministerium (Tudományügyi Minisztérium) akkreditációja, valamint a Nemzetközi Üzleti Igazgatás Akkreditáció (FIBAA) Systems Accreditation alapítványa. Ez a boutique egyetem nyomon követheti történelmét 1903-ban, bár 2009-ben a Karlshochschule újratárgyalták, kulturális szemszögéből pedig a vezetés központi elemét és erős nemzetközi kilátásait. A Karls egy másfajta egyetem az olyan emberek számára, akik különböznek vagy akarnak lenni; különösen azok számára, akik különbséget kívánnak tenni.

10 ok a Karls kiválasztásához

 1. Újragondolás menedzsment

 2. A Lead - Minden programunkat a FIBAA akkreditálta a legmagasabb dicsérettel, és 8 prémium pecsétet kapott, amelyek Németország vezető felsőoktatási egyetemei közé helyeztek minket.

 3. Changemakers

 4. Interkulturális, minden nap! - 100 partner egyetem, nemzetközi diákcsoport, előadó és személyzet, valamint a nyelvtanfolyamok változatossága a mindennapi élet természetes részét képezi az interkulturalitásnak.

 5. Társadalom-teremtési tér - Nagyon motivált és nyitott gondolkodású egyének számára az összetartozás, a szenvedély és az innováció vágya és a fenntartható változások együttes létrehozása.

 6. Személyes növekedés - Egy oklevél semmi, ha nem tudsz élni vele. Programjainkban kreatív, de kritikus módon alakítunk át, átveszi és megosztja a tapasztalatokat, és ezzel személyesen fejleszti.

 7. Élő

 8. Legjobb (gyakorlati) gyakorlat - A gyakorlati valós projektekben való sokrétű részvétel ízelítőt ad arról, hogy milyen a világ színpadán kíván fellépni, és lehetőséget kínál a szakmai fejlődésre.

 9. Akadémiai otthon

 10. Európa szívében - Közvetlenül Karlsruhe város központjában, egy fiatal, élénk, multikulturális hallgató város Németország déli részén, az európai életminőség impulzusában vagyunk: a kultúra, a gazdaság, a városi életstílus és a természet.

Helyszínek

 • Karlstraße 36 - 38, 76133, Karlsruhe

Kérdések