Keystone logo
Karel Englis College LLB a biztonságjog és a közigazgatás jogi vonatkozásai között
Karel Englis College

LLB a biztonságjog és a közigazgatás jogi vonatkozásai között

Brno, Csehország

Request duration

Angol, Orosz,

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A fő szak, a Biztonsági jog és a közigazgatás törvényei, egy alapképzési tanulmányi program, amelynek célja szakemberek (interdiszciplinárisan képzett biztonsági szakértők) felkészítése az állami és a magánszektor közötti pozíciókra. Ezek a beosztások a közigazgatás menedzsmentjétől, a magánszektor biztonsági menedzsereitől, az üzleti élet szükséglet-specifikus biztonságáért felelős vezetőktől, a Cseh Köztársaság és más kereskedelmi környezetek szakpolitikáinak szakképzett biztonsági szakértőitől lehetnek. A program tanterve szorosan kapcsolódik a Cseh Köztársaság biztonsági rendszerében végrehajtott biztonsági politikához, és az alábbi alapelvek többségére épül:

Általános ismeretek - A tantárgy témái és témái a jogi, menedzsment, gazdasági és társadalomtudományok általános fogalmaira összpontosítanak. Ez a tanulmányi ág a jogi tárgyak széles körét tárja fel.

A kötelező tanfolyam magában foglalja az uniós jog és a nemzetközi közösség alapjait, valamint azt, hogy ezek miként vonatkoznak a Cseh Köztársaságra, a jog alapelméletét, az alkotmányjog alapelveit, a büntetőjog alapjait, valamint más, a cseh szabályozással és annak jogrendszerével kapcsolatos tanfolyamokat. . A megszerzett ismeretek alapot szolgáltatnak a köz- és magánkapcsolatok jobb megértéséhez, valamint ezen a területen a készségek és kompetenciák fejlesztéséhez.

A vezetői diszciplínák a válságkezelés területein történő alkalmazáskezelésre irányulnak, ahol a hallgatók megismerkedhetnek a biztonság alapjaival és elméletével, a kritikus infrastruktúra védelmével a vészhelyzetek vagy krízishelyzetek kezelésében (MU, KS) ezen a területen. Különös figyelmet fordítanak a nemzetbiztonságra, az olyan intézkedések végrehajtására, amelyek biztosítják a lakosság védelmét a rendkívüli események hatásaival szemben. A hallgatók elméleti ismereteket és gyakorlati ismereteket szereznek, mint például a kis munkacsoportok irányítása.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • LL.M. az amerikai és a transznacionális jogban (online)
    • Dayton, Amerikai Egyesült Államok
  • LLM törvény
    • Dubai, Egyesült Arab Emírségek
  • LLM Nemzetközi Közjog – teljes munkaidőben
    • Online United Kingdom