Keystone logo
Kaplan Singapore

Kaplan Singapore

Kaplan Singapore

Bevezetés

Kaplan elképzelése, hogy Szingapúr "Private Education Institute of Choice" lett, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsük hallgatóinkat karrierjük és oktatási céljaik elérésében egész életen át tartó tanulási lehetőségek révén.

Az Ön élethosszig tartó integrált tanuló partnereként felajánlunk felsőfokú oktatási programokat, valamint szakmai képesítéseket és képzési kurzusokat a készségfejlesztéshez, amely lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy mindig releváns legyen.

Ezeknek a lehetőségeknek és a kiválóságnak a tanítás és tanulás során Kaplan mindig arra törekszik, hogy mindent megtesz a hallgatók számára. Gyakori elismerésünk ennek bizonyítéka.

Kaplan 9 díjat kapott a 2016-os és 2017-es JobsCentral Learning Training és Education Development (TED) díjakért, így Kaplan második egymást követő évben a "Legjobb magánoktatási intézmény", a "Legjobb vállalati képzési szolgáltató" és a "Gold Standard Szolgáltató" "A kiválasztott kategóriákban / fegyelemben a gazdálkodó egységnél.

Vezető magánoktatási szolgáltatóként a Kaplant különféle elismerésekben is részesítették. 2017-ben elnyertük a „Legjobb Szingapúri Magánoktatási Intézmény” és a „Vállalati képzési és készségfejlesztő vezető szolgáltató” díjat a BERG Icons of Learning, valamint az EC-Cancil Akkreditált Képzési Központ, az Akadémia és az Oktatói Kiválósági Kör díjaként. Az EC-Council Global Awards díja.

A mai napig Kaplan több mint 65 000 diplomás munkatársat 1 szolgáltatott és több mint 225 000 szakmai bizonyítványt ítélt oda2. Több mint 550 egyetemi programot és professzionális tanúsítást kínál, ez a folyamatos innováció iránti elkötelezettségünket és az iparág szempontjából releváns. Olyan egyedi tanulókörnyezetet is meg akarunk teremteni, ahol világszerte több mint 35 országból származó diákjaink inspirálhatnak a választott tanfolyamon.

Helyszínek

 • Singapore

  Wilkie Road, Level 2, Wilkie Edge, , Singapore

 • Singapore

  1 Selegie Road, Level 6, PoMo, , Singapore

  • Singapore

   80 Jurong East Street 21, #06-02, Devan, , Singapore

   Kérdések