Keystone logo

James Madison University

A logo

Bevezetés

Tudjuk, hogy a siker megköveteli az egyenlő részek értelmét és cselekvését. A JMU- ban ez az, ami a változás Lényege .

Amikor a James Madison University végző hallgatók büszkén sétálnak a színpadon, hogy megkapják az oklevelüket, több mint képzett. Tagjai az alkalmazottak közösségének. Tudják, hogyan történnek meg a dolgok. Meghántolták a képességüket, hogy kritikusan gondolkodjanak. Megtanulják az erős munkahelyi etika fontosságát, és elkötelezettek és másokkal való együttműködésre szakosodtak. Diplomák a kezében, elhagyják a campus elhatározta, hogy élnek a jelentés életében, és végigpályázzák a cél.

Washington DC-től mindössze két órára található a JMU, amely gyorsan az ország egyik vezető világává válik a felsőoktatásban. Ennek az az oka, hogy a hallgatók szokatlanul elkötelezett kapcsolatokat élveznek a JMU világszínvonalú oktatóival, mert tudást akarnak szerezni és tehetséges hallgatókat akarnak tanítani.

A JMU hallgatói, oktatói és öregdiákjai egyenlő arányban használják fel az intellektust és a cselekvést, hogy sikeresek legyenek mindenféle törekvésben: ösztönzik az innovációt és a felfedezést, vezetnek az üzleti életben, fejlesztik a kultúrát, javítják az egészségügyet, megreformálják az oktatást, megújítják a civil társadalmat, versenyeznek az atlétikában. - Ők a Változás minden elképzelhető módon.

2. felvételi lehetőség

Kezdje el jelentkezését még ma a JMU webhelyén.

Helyszínek

  • S Main St,800, 22807, Harrisonburg

  • Palazzo Capponi, Via dei Michelozzi, 2, 50125, Florence

Kérdések