Keystone logo
James Cook University Online

James Cook University Online

James Cook University Online

Bevezetés

Fejlessze karrierjét egy innovatív, rugalmas posztgraduális végzettséggel. Ma kezdjen egy fényesebb jövőt.

Mesterképzés, diploma és diplomamutató kurzusok az ápolásban, az adatok tudományában és az üzleti életben a készségek, a tudás és a hitelesítő adatok megszerzésére szolgálnak, hogy előreléphessék karrierjét és változtassanak a kiválasztott területen.

Miért érdemes tanulmányozni a JCU-t?

Tanulmányozzon, mikor megfelel Önnek, kap egy személyes tudományos támogatást, és CV-jét egy nemzetközileg elismert egyetemen szerzett képesítéssel látja el.

A tanítás és a kutatás kiválóságának ismeretében ismerjük a világszínvonalú oktatás értékét: diákjaink a szakterületük és közösségük vezetői közé tartoznak. Ráadásul a JCU öt csillagot kapott a Jó Egyetemek Útmutatója által végzett hat éven át végzett diplomás munkahelyi sikerért.

A posztgraduális kurzusokon keresztül arra törekszünk, hogy a szakemberek pozitív hatással rendelkezzenek, és életüket is befolyásolják. Jelentkezz be ma, és szerezd meg a készségeket, hogy megteremtsd a fényesebb jövőt.

Örökségünk

Az 1961-ben alapított és a Townsville-i, Cairns-i és szingapúri egyetemekkel rendelkező JCU Queensland második legrégebbi egyeteme. A világ felsőoktatási intézményeinek 2% -ában rangsorolva a JCU kiválóságának hírnevét világszínvonalú kutatásainkon , valamint az összes ágazatban végzett diplomások iparági vezető teljesítményén alapul . Diákjaink sikere az első prioritás.

Ismerkedjen meg néhány olyan egyetemistával, aki a világ vezető kutatási és oktatási tevékenységét hozza az ujjhegyére:

  • Gondozás
  • Adat tudomány
  • Üzleti

Amit ajánlunk

A JCU Online-ban az oktató és a tanulás legfrissebb elemeit ötvözzük az online posztgraduális továbbképzés mély megértésével .

Munkatársaink a világ vezető tudósai közé tartoznak, akik ösztöndíjukról, szakmai szigorúságukról és az online posztgraduális tanulmányok támogató megközelítéséről ismertek.

A világ legjobb egyetemei között elért rangsorunk azt jelenti, hogy a JCU Online-ból származó diploma segít a CV-nek . Tény, hogy a JCU öt csillagot kapott a munkahelyi sikerért a Jó Egyetemek útmutatójában az elmúlt hat évben.

A JCU Online különbség

A JCU Online posztgraduális végzettsége innovatív, rugalmas és személyre szabott, hogy megfeleljen a mai dolgozó szakemberek elfoglalt valóságának. A JCU Online tanfolyamok bármelyik eszközön elérhetők, és lehetővé teszik a „bármikor, bárhol” tanulást, és illeszkednek az életedhez és az életmódodhoz.

Interaktív online környezetünk érdekesvé teszi a tanulást. A videó, az audio, a csoportos csevegés és a többiek segítenek abban, hogy a tanfolyamokba merüljön, és a legtöbbet hozza ki a tanulmányából. Számos lehetőséget biztosítunk a diákokkal való kapcsolattartáshoz , biztosítva, hogy akadémiai végzettségét egy professzionális társaik hálózata egészítse ki.

Még akkor is, ha az online tanulmány előnyeit elsajátítjuk, felismerjük a személyes kapcsolatok és az egyéni támogatás értékét is. Ezért, mint JCU Online hallgató, saját személyes sikertanácsadója lesz, aki támogatja Önt a beiratkozástól a diploma megszerzéséig, segíti és ösztönzi Önt egészen a tanfolyam befejezéséig.

Helyszínek

  • James Cook Drive,1, 4811, Douglas

  • Queen Street,349, 4000, Brisbane

  • McGregor Road,90, 4878, Smithfield

Kérdések