Keystone logo
Jacobs University Foundation Year

Jacobs University Foundation Year

Jacobs University Foundation Year

Bevezetés

Új Otthon otthonról távol

A diákok szeretettel hívják a campusot a "buborék" -nak - egy nemzetközi angol nyelvű mikrokozmosznak Európa közepén, ahol több mint 100 ország diákjaival élni és tanulni fog. Jacobs szemeszterét követően a campus minden sarkát egy kedvelt memóriához kötik. Legyen ez az ülések csoportja a csendes tanösvény sarka mellett, ahol egész éjszaka töltötted keményen, nevetett barátaiddal és rendelte a pizzát 3: 00-kor.

Legyen ez a Campus Green kicsi dombja, amelyet te és barátai használtak a kávézó tálcákra, amikor az első hó esett télen. Legyen ez a fa a kollégiumod előtt, ahol lerakod az első bolgár baráti karkötődet szerencsére. Élet és tanulás az egyetemen azt jelenti, hogy barátai hamarosan úgy érzik, mint a család, és hogy a campus lesz egy új otthont távol az otthontól.

Amikor a látogatók az egyetemre érkeznek, a tágas, zöld 34 ha-es campus szépsége lenyűgözi őket. Az egyetem és a futballpálya közepén álló zöld campus vonzza a diákokat, hogy együtt üljenek, napozzanak és sportoljanak kívül.

Merülj a sokszínűségbe

A Jacobs Egyetem oktatási küldetésének fontos eleme a hallgatóknak az interperszonális és interkulturális kompetenciák előmozdítása. Alapítványévként hallgatóként teljes mértékben kihasználhatja az osztályteremben belüli és kívüli sok tanulási lehetőséget. Legyen beleszeret az interkulturális egyetemi környezetbe, vegyen részt a különböző sporttevékenységekben, vagy tagja legyen az egyetem számos társadalmi, kulturális, politikai, akadémiai és vállalkozói klubjának.

A campus lakónegyedei biztonságos, interaktív és inspiráló élménnyel és tanulási élménnyel rendelkeznek: egy kétszobás apartmanban privát szobát kapnak, és közös helyiségekben és egy fürdőszobás lakásban laknak, amelynek tipikusan más nemzetiségű.

A főiskolai kávézókban reggelit, ebédet és vacsorát kínálnak, és nagyszerű helyet biztosítanak barátainak való találkozásra, csevegésre és kikapcsolódásra. Egész napos hozzáférés a legkorszerűbb rekreációs központba az egyetemen és a jól felszerelt tevékenységi területeken, mint például a színházi tér, a sportpályák, a táncterem és a papírstúdió csak egyike annak, gyönyörű campus. A campus a brémai város központjához közel helyezkedik el, egy tengeri multikulturális és vállalkozói város Németország északi részén.

Helyszínek

  • Jacobs University Bremen Campus Ring 1, 28759, Bremen

Kérdések