Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Indiana University Robert H. McKinney School of Law

Indiana University Robert H. McKinney School of Law

Indiana University Robert H. McKinney School of Law

Bevezetés

Küldetésnyilatkozat

Az Indiana University Robert H. McKinney School of Law az Indiana városkutatási és egészségtudományi egyetemén található. Az egyetlen jogi iskola élénk fővárosunkban elkötelezettek vagyunk a hozzáférhetőség, a megfizethetőség, a sokszínűség és a közjogi oktatás terén. A McKinney School of Law a diákok és a társadalom szolgálatát szolgálja a jogi oktatás és a tudományos kutatás központjaként. Diákjaink szigorú tanfolyamot folytatnak a közszolgálat és a közösségi elkötelezettség környezetében. Az érett integritás és az egyre fejlődő jogi szakma tudatosságának előmozdításával a diákokat polgárként, szakemberként és vezetőként sikerül meghatároznunk.

Nemzetközi elismerés

Az IU McKinney LL.M. A nemrégiben elismert programot a Nemzetközi Jurist ismerte el, aki a rangos LL.M. Program-díjlista:

 • Karrierlehetőségek
 • A legjobb jogi iskolai tapasztalat
 • Legjobb ár-érték

Oktatási célok kimutatása

A McKinney végzős kész lesz:

 • Építsen a meglévő jogi ismeretekre és készségekre, hogy sikeresek legyenek a végzős választott pályafutásban;
 • Gyakorlatias szakmai megítélés és etikai kötelezettségek teljesítése;
 • A jogi elemzés, az érvelés, a kutatás és az írás magas színvonalú kiállítása;
 • Mutassa be a szóbeli kommunikáció jogszerűségét a jogi kontextusban;
 • Szolgáljon vezetőként vagy a csapat tagjaként szakmai környezetben;
 • Átmenet a joggyakorlatra vagy más kormányzati, nonprofit vagy magánszektorbeli foglalkoztatásra;
 • A szakmai kapcsolatok hálózatának kihasználása; és
 • Értékeljük, hogy a kiválóság ügyvédként egyéni, élethosszig tartó erőfeszítést igényel.

Miért IU McKinney törvény?

A döntés meghozatala arról, hogy hol folytatja a jogi oktatást, hatással lesz az élet hátralévő részére. A McKinney Law-nél úgy gondoljuk, hogy az elméleti alapozás és a gyakorlati képzés, a kemény munka és a szórakozás legjobb keverékét találja a kihívást jelentő, mégis támogató környezetben.

Tudományos kiválóságot és szakmai lehetőséget kínálunk:

Fantasztikus kar: a McKinney Law professzorai a szakterületük szakértői, és szívesen segítenek a jogi fogalmak elsajátításában, és megtanulják, hogy „gondolkodjanak, mint egy ügyvéd”. a jog elméleti és gyakorlati ismerete. Lépjen kapcsolatba a karral, hogy megvitassa az akadémiai törekvéseit és a karriercéljait!

Szigorú és innovatív tanterv: Miután befejezte az első évfolyamait az első évfolyamon, számos felsőoktatási kurzus van a népszerű területeken, valamint 120 választani minden évben, beleértve a kis szemináriumokat és a legmodernebb témákat. Nézze meg az összes tanfolyamot.

Tapasztalati tanulás: A tanulás az elmúlt években a modern jogi oktatás kritikus eleme. Az IU McKinney-nél bőséges lehetősége lesz arra, hogy gyakorlati jogi tapasztalatokat szerezzen. Hét élő kliens klinikát, vitás bíróságot, jogi felülvizsgálatot, készségfejlesztést, pro bono munkát és externships és clerkships sokféle lehetőséget kínálunk. Nézze meg, hogyan lehet a törvényt gyakorlatba hozni. Mint a főváros egyetlen jogiskolája, diákjaink elsőbbséget élveznek a legmodernebb lehetőségekkel.

Az összes központjában: Indianapolis nagyvárosi - az állami kormányzat és az üzleti élet szívében - elhelyezkedő helyünk mindent megtesz a hallgatói tapasztalatokról. Ez az ország egyik legbiztonságosabb, legszembetűnőbb városa. Sport, művészet, zöldterületek, múzeumok, vásárlások és még sok más várja Önt a Körvárosban.

Megfizethetőség és nagylelkű ösztöndíjfinanszírozás: Programunk teljes becsült költségei megtalálhatók a honlapunkon . Az állami iskolai tandíj alacsony költsége, valamint az Indianapolisban élő alacsony életköltség és a nagylelkű ösztöndíjak gyakran teszik az IU McKinney-nek megfizethető és vonzó lehetőséget a nemzetközi diákoknak.

Támogató légkör: barátságos karunk és személyzetünk, nem is beszélve 10.000 plusz alumni (akik közül néhányat találkoznak), akik világszerte különböző ágazatokban és szakmákban dolgoznak, azt akarják, hogy sikeresek legyünk, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy láthassuk!

Helyszínek

 • Indianapolis

  Lawrence W. Inlow Hall 530 W. New York Street Indianapolis, IN 46202-3225, , Indianapolis

Kérdések