Keystone logo

IU International University of Applied Sciences

A logo

Bevezetés

Legyen 2022 az éved. Változtassa meg jövőjét a IU segítségével – jelentkezzen, és takarítson meg akár 40%-ot!IU mindig új utakat keres, hogy segítsen ötvözni a magas színvonalú oktatást a hozzáférhető oktatással, bármilyen körülmények között is. Esélyed van akár 40%-os kedvezménnyel egyetemi tanulmányaidból! Csatlakozzon a(z IU egyikéhez Bad Honnefben, vagy élvezze a nagy európai városokat Berlinben. Előadásaik továbbra is nagy rugalmasságot kínálnak, lehetőséget adva arra, hogy dolgozz, szocializálódj és fedezz fel egy új kontinenst, miközben a jövődért dolgozol.Bachelor 180 ECTS - 40% kedvezmény
Master 60 ECTS - 29% kedvezmény
Master 90 ECTS - 25% kedvezmény
Master 120 ECTS - 33% kedvezményTudj meg többet

Mit csinál IU másként?

IU International University of Applied Sciences minőségi programokat kínál Bachelor, Master és MBA fokozatokhoz, teljesen új megközelítéssel. Válasszon a Bachelor, Master és MBA programok közül, hogy az egyetemen tanulhasson a németországi két nemzetközi egyetem egyikén, vagy teljesen online. Új hibrid egyetemi tanulmányi modelljével a IU egy lépéssel tovább növeli a rugalmasságot. A program online komponensének köszönhetően az egyetemi hallgatók rugalmasan tanulhatnak és dolgozhatnak, vagy azzal tölthetik idejüket, hogy felfedezzék Európa minden kínálatát. Az összes tananyag, beleértve a modulszkripteket is, elérhető a MyCampus alkalmazásunkban, emellett néhány modul teljesen online, vagyis Ön dönti el, hogy hol és honnan csinálja. Így marad ideje dolgozni, miközben tanul, és előrébb kezdheti karrierjét Németországban!

IUküldetése

Ami hajtja a(z IU alkalmazást, az hajtja Önt is: IU Az International úgy tervezi meg programjait, hogy a lehető legrugalmasabb és leginnovatívabb legyen – a minőség feláldozása nélkül. Speciális szakértelmet és innovatív tananyagokat kínálnak, valamint kiváló hallgatói szolgáltatásokra és szakmai tanácsadásra összpontosítanak. A(z IU programjai tantárgyspecifikus ismereteket és puha készségeket biztosítanak jövőorientált megközelítéssel, valamint digitális eszközökkel, hogy felkészítsék a diplomásokat a nemzetközi üzleti világra.

IU: A globális piac igényeihez igazodva

A(z) IU Internationalnél végzett tanulmányok lehetővé teszik a karriert egy globális környezetben, és a világ minden tájáról szívesen fogadnak hallgatókat. A(z IU az iparág szempontjából releváns oktatási tartalmakkal készíti fel a hallgatókat a nemzetközi karrierre, és kiemelt figyelmet fordít arra, hogy globális perspektívát biztosítsanak mind az általános menedzsment modulokhoz, mind a tantárgyspecifikus tartalmakhoz. A(z IU nemzetközi gondolkodásmódját közvetíti mindenben, amit a szakemberek következő generációjának felkészítése érdekében tesz a globális üzleti életre.

A(z) IU végzett hallgatóinak 94 százaléka a diploma megszerzése utáni első három hónapon belül talál munkát, két év után pedig átlagosan 80 százalékuk van vezetői feladatkörben. Ezek az eredmények azon a tényen alapulnak, hogy a szakmai szakértelem oktatása mellett a IU a szociális és interkulturális kompetenciák képzésére is összpontosít – emellett minden IU professzor legalább öt éves tapasztalattal rendelkezik közvetlenül a saját területén. A IU büszke diplomásaira és lenyűgöző karrierjükre.

  • Akkreditált és világszerte elismert: Emelje fel karrierjét európai diplomával
  • Építse fel nemzetközi hálózatát: Lépjen kapcsolatba diáktársaival és nagyszerű cégekkel
  • Karrier irodánk segít felkészülni nemzetközi karrierjére
  • Rugalmasság a tanulás melletti munkavégzéshez, és akár részben finanszírozhatja tanulmányait
  • Végezze el tanulmányait az egyetemen, és kérjen 18 hónapos munkavállalási vízumot
  • Ösztöndíjlehetőségek és többféle fizetési lehetőség

Két fokozat, dupla előny

IU International University of Applied Sciences ( IU ) együttműködik a London South Bank University-vel, hogy lehetőséget adjon Önnek, hogy diplomáját két intézmény is érvényesítse. Ha ezt a lehetőséget választja, a(z IU országból német és brit diplomát is szerez, ami jelentős lendületet ad a karrierjének! Ez a lehetőség extra tanulmányi kurzusok vagy utazások nélkül jár.

promóció

Webinárium: Online tanulás <span translate="no">IU</span> -val 15:00–15:45 (CEST)

Ranglista

Akkreditáció és rangsor

Meghatalmazott.

IU International University of Applied Sciences nem csak a Német Tudományos és Bölcsészettudományi Tanács, hanem a Német Akkreditációs Tanács által akkreditált rendszer és program is. Ez azt jelenti, hogy kurzusaik, munkatársaik és tananyagaik mind megfelelnek a számukra meghatározott magas követelményeknek. Ez azt jelenti, hogy mostantól megbíznak saját programjaik akkreditációjában.

Díjnyertes.

Nemcsak IU volt az első német egyetem, amely 99/100 pontot kapott a tekintélyes QS Stars Report-on, de 6/25 kategóriát is nyertek Németország legnagyobb egyetemi rangsorában a CHE által. Emellett számos díjat nyertek innovatív távoktatási forrásaikért, hallgatói támogatásukért és hatalmas, 90% feletti ajánlási arányukért.

Csatlakoztatva.

IU a Business Graduate's Association, az Online Learning Consortium és az AASCB tagja. Ezek a tagságok kapcsolatot biztosítanak számukra más iskolákkal és cégekkel, egész életen át tartó tanulási és fejlesztési kurzusokkal, valamint diploma-minősítő programokkal. Ez garantálja diákjainknak, hogy a IU lépést tartson a legújabb tanulási és tanítási trendekkel.

Helyszínek

  • Mülheimer Str. 38, 53604, Bad Honnef

  • Dessauer Straße,3-5, 10963, Berlin

  • Frankfurter Allee,73a, 10247, Berlin

Kérdések