Keystone logo

ISTUD Business School

A logo

Bevezetés

Több mint negyven éves tapasztalat a szervezetek mellett

1970-ben alapított a Assolombarda és egy csoport a nagy olasz és a multinacionális vállalatok (beleértve a Pirelli, Olivetti és IBM), a " ISTUD mindig kísérte a fejlődését az olasz menedzsment, jelentősen hozzájárulva a terjedését egy modern "menedzsment kultúra" hazánkban. Az üzleti iskola első fõiskola Harvard Business School professzorokból állt, akiket olasz vezetõ tanácsadói szakemberek támogattak.

Az ISTUD Alapítvány ma az egyetlen független, magas rangú olasz üzleti iskola . 40 éves tevékenysége során több mint 51 ezer vezetőt és középvezetőt, valamint 2300 új diplomás részt vett a képzési programokban és mesterekben, valamint a képzési és kutatási világban működő szakembereket az ISTUD tól a hetvenes évektől kezdve oktatták. ma.

Küldetésünk

Olyan vállalatok és menedzserek növekedésének támogatása, akik egy új, fenntartható gazdasági modell létrehozásával akarnak versenyezni, és a folyamat valamennyi szereplőjére összpontosítanak. Ez az ISTUD Alapítvány missziója , az első független olaszországi üzleti iskola , amely 1970 óta a felsőfokú szakképzés és menedzsment kutatás területén tevékenykedik, integrált portfóliót kínál a vezetői kutatási és képzési programok számára, amelyek közvetlenül alkalmazandók azokra a valóságokra és kihívásokra, amelyek szervezetek előtt áll.

Értékeink

Fenntarthatóság: a szisztémás, etikai és fenntartható megközelítés.

A megközelítésünk

Az ISTUD Alapítvány a képzés és a menedzsment fejlesztése terén másként kíván ISTUD , minden tevékenysége középpontjában az egyének és szervezetek egyediségét és potenciálját helyezi el, amelyben működnek.
A különböző javasolt kezdeményezések alapján állandó kutatási és innovációs tevékenységet folytatnak , olyan naprakész know-how kifejlesztésével, amely olyan problémákra és problémákra irányul, amelyek ténylegesen felkerülnek a vállalatok, szervezetek, vezetők figyelmébe.

Az ISTUD kiválasztása azt jelenti, hogy "kapcsolatba ISTUD " egy vezető vállalattal az olasz menedzsment képzési tájékozódásban, közel 40 éves tapasztalattal a vezetői képzések és a szervezetek kutatása terén .
A vezetői gondolkodás, a nemzetközi hálózat, a vállalatok és intézményekben való minősített jelenlét, az ajánlati folyamat magas színvonala és a tanítási folyamat, valamint a Kar minősége, a hírnév és a presztízs bizonyított képessége, hogy hozzájáruljon a vezetői gondolkodás kialakulásához. néhány olyan fő elem, amelyek az ISTUD t az olasz jelenet egyedülálló választékaként tekintik.

ISTUD : a tapasztalatok összehasonlítása

Az ISTUD szemináriumon vagy útvonalon való részvétel azt jelenti, hogy egy rendkívül vonzó képzési tapasztalat van , amelyben a résztvevő a tanulási folyamat főszereplője, ösztönző környezetben , az ISTUD szakemberek állandó jelenlétével, akik az egész tanfolyamot kísérik.
A konkrét helyzetek elemzése, a hatékony megoldások keresése, a felelősségvállalás, az interperszonális kommunikáció, a tárgyalások és a csoportmunka mindig értékelik az osztálytermekben. A kar professzorai a program különböző pillanatait és a kezelt tartalmat illetően széles körű és rugalmas didaktikai eszközöket használnak, például leckéket, gyakorlatokat, esettanulmányokat .

A megközelítésünk alapján az összehasonlítás mérete. Összehasonlítás, amely a különböző szektorok és szakmai családok résztvevőivel folytatott párbeszédből, valamint a kar professzorokkal folytatott állandó vitákból és szakértőkkel folytatott párbeszédből származik, a szakértelem területén dolgozó valamennyi szakértő hatékony üzleti ismeretekkel rendelkezik a vezetői, tanácsadási vagy tanácsadási kutatás.
Mindegyik résztvevő számára mindig rendelkezésre áll az elméleti dokumentáció széles köre a tárgyalt témákról, valamint egy teljes és naprakész bibliográfia (az exkluzív ISTUD anyagok felhasználása mellett, amelyeket az ügyfelek igényei szerint készítettek és testre ISTUD ).

Helyszínek

  • Corso Umberto I, 71 , 28838, Stresa

Kérdések