Keystone logo
ISPGAYA

ISPGAYA

ISPGAYA

Bevezetés

előadás

Oktatási projekt

ISPGAYA célja, hogy integrált technikai-tudományos, szociokulturális és emberi formáció révén támogassa diákjainak személyiségének teljes fejlődését.

Az emberi értékek alapján az ISPGAYA nagy jelentőséget tulajdonít a személyes és közösségi dimenziónak, a hallgatókat a felelősségteljes szabadságra, a jövőre való nyitottságra, a változás rugalmasságára, a szolidaritásra a világgal, amelyben beilleszti, részvételi felelősséget, a mások ötleteinek és lelkiismeretének tiszteletben tartása és az emberi testvériség építésében való elkötelezettség.

ISPGAYA arra törekszik, hogy ösztönözze a kultúra és a tudomány létrehozását, terjesztését a CID - Kutatási és Fejlesztési Központ, nevezetesen a Politécnica folyóirat, a PEC - Pszichológia, Oktatás és Kultúra magazin és más releváns tudományos publikációk révén.

bemutatta képzés

ISPGAYA - az Instituto Superior Politécnico Gaya, a Műszaki Főiskola (CEP) által létrehozott Polytechnic Felsőoktatási Intézet, 1990-ben. Az ISPGAYA két felső iskolában, a szociális és közösségi fejlesztési felsőoktatási iskolában és a felsőoktatási intézményben van kialakítva. tudomány és technológia, valamint a számviteli, menedzsment, idegenforgalmi és különböző mérnöki szakterületek felsőoktatását kínálja.

Az intézmény küldetése és célkitűzései

ISPGAYA küldetése, hogy képezze a felsőfokú felsőfokú végzettséggel rendelkező szakembereket, magasan fejlett kapacitásokkal, amelyek lehetővé teszik számukra a tudományos ismeretek megértését, fejlesztését és alkalmazását a mindennapi tevékenységükben, biztosítva a munkáltatók minőségét és termelékenységét.

- Kiválóság tanítása

- A tudás gyakorlati alkalmazása

- Magas foglalkoztathatósági arányok

- Nappali és utáni munkaidő

- Erős kapcsolat a helyi közösséggel

- Közelség a tanár-diák viszonyban

- Modern infrastruktúrák és laboratóriumok a jelenlegi technológiával

- Exchange és nemzetközi mobilitási programok (Erasmus és Ibero-American Santander-támogatások)

Az ISPGAYA általános célkitűzései

- magas színvonalú képzés biztosítása;

- Az iskolák sikerének növeléséhez hozzájáruló stratégiák és technikák biztosítása;

Magas foglalkoztathatósági arányok biztosítása;

- A külföldi diákok fogadásának előmozdítása és az ISPGAYA hallgatók mobilitásának ösztönzése;

- Az új és innovatív képzési kínálatok bemutatása, amelyek a feltörekvő és diagnosztizált területekre reagálnak, a regionális és nemzeti fejlődéshez szükségesek;

- Új közönség vonzása - "korlátlan képzés";

- A tanári személyzet megerősítése és megerősítése, minőségük javítása.

Helyszínek

  • Av. dos Descobrimentos, 333 4400-103 Santa Marinha - V.N.Gaia GPS: N41.119680, W8.623498, , Vila Nova de Gaia

Kérdések