Keystone logo
ISDE Law Business School Mester a szórakoztatóipari jogban: Audiovizuális, zenei, sport- és szórakoztatóipar: Audiovizuális, zenei, sport- és szórakoztatóipar
ISDE Law Business School

Mester a szórakoztatóipari jogban: Audiovizuális, zenei, sport- és szórakoztatóipar: Audiovizuális, zenei, sport- és szórakoztatóipar

1 Years

Spanyol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Összekevert, Az egyetemen

Bevezetés

A jogi karrier szakasza

Az ISDE szórakoztató jogi mesterképzése olyan innovatív program, amely összeköti a jog világát az audiovizuális, zenei, sport- és szórakoztatóiparral. A szórakoztatóipar iránt szenvedélyesen érdeklődők és jogi ambíciókkal rendelkezők számára tervezett mesterképzés felkészíti Önt arra, hogy megbirkózzon e dinamikus és kreatív iparágak egyedi kihívásaival és lehetőségeivel.

232976_Keystone_05_MAFI_KPIs.jpg

Dolgozz ügyvédként a szórakoztatóiparban

A hallgatók feltárják a zene, a sport és a szórakoztatóipar kulisszái mögött rejlő jogi összetettséget, és speciális ismereteket szereznek olyan területeken, mint a szerzői jog, a tehetségszerződések, a licencelés és a szellemi tulajdon. Ez a program felvértezi Önt arra, hogy kulcsszereplője legyen a szórakoztatóiparban megvalósuló projektek és karrierek sikerének, hozzájárulva a világot izgalomba hozó művek és tehetségek létrehozásához és védelméhez.

Egyéneknek szól...

A jog iránti szenvedély és a szórakoztatóipar világa iránti kíváncsiság révén ez a mesterképzés ideális azok számára, akik egy dinamikus és kreatív jogi területre szeretnének szakosodni. Tökéletes azoknak a jogi szakembereknek, akik szeretnének elmerülni a pezsgő szórakoztatóiparban, az audiovizuális iparágtól a zenei látványosságig.

Akik keresik...

Hogy jogi szakértelmüket a szórakoztatóiparban való karrierjükkel kombinálják. A mesterképzésben részt vevő hallgatók arra törekszenek, hogy speciális ismereteket és készségeket szerezzenek a szórakoztatóipar jogi bonyolultságával kapcsolatban, és az ágazatban működő vállalatok és szakemberek számára nyújtott jogi tanácsadásra és konzultációra összpontosítanak.

Válni...

A szórakoztatóipar jogi szakértői, akik felkészültek az iparág egyedi kihívásainak kezelésére. Ez a program a jogi tanácsadásban betöltött stratégiai szerepekre készíti fel a diplomásokat, hozzájárulva a szórakoztatóiparban a projektek és karrierek sikeréhez és védelméhez.

A képzést tervező, vezető és megvalósító cégek:

232646_Keystone_05_MAFI_2.jpg

Legyen élvonalbeli szórakoztatóipari ügyvéd

Ez a mesterképzés azoknak szól, akik a jog és a szórakoztatás izgalmas kapcsolódási pontjain szeretnének dolgozni. Olyan eszközökkel látjuk el Önt, amelyekkel a nagy produkciók, sportesemények és művészeti előadások mögött álló jogi szempontokat kezelheti. Ha a szórakoztatás a szenvedélyed, és szeretnél az iparág alapvető részese lenni, ez a program a híd a jövőd felé.

Tanterv

Az Iskoláról

Kérdések