Keystone logo
ISDE Law Business School

ISDE Law Business School

ISDE Law Business School

Bevezetés

Pathway a vezetéshez

Ahhoz, hogy hallgatóink olyan szakemberekké váljanak, akiket minden ügyfél maga mellett szeretne tartani, olyan módszerre van szükség, amely legyőzi az elmélet és a gyakorlat közötti mesterséges szakadékot, a hipotetikus eset absztrakciójától a valós esetben a közvetlen alkalmazásig. Ez valódi képzés, szemben a legnagyobb igényekkel és valós környezetben.

Tanulóink ezt az utat követik a legfontosabb hazai és nemzetközi cégek szakértői által. Csak ezekkel a tanárokkal és ezzel a módszerrel válhatnak önmaguk legjobb verziójává, és sikeresen elérhetik szakmai céljaikat.

Miért érdemes az ISDE -n tanulni?

Az ISDE látnok volt abban, hogy az egyetlen oktatási intézményt hozza létre, amelyet világszerte a fő ügyvédi irodák hoztak létre. Megalakulása óta úttörő szerepet tölt be, és ez volt az első olyan képzési központ, amely valódi gyakorlati módszertant vezetett be, integrálva hallgatóinkat a világ főbb ügyvédi irodáiba. Ismerjen meg egy új törvényt, az intelligens törvényt. A cégek vezetői kiképeznek a kiválóságból, és bevonják soraikba.

Mit keresnek az ügyvédi irodák, cégek és ISDE partnerek?

Az ISDE-t alapító ügyvédi irodák képviselőinek és manapság több mint 200 partnerének egyértelmű célja volt: számítani egy olyan intézményre, amely kiválaszthatja a legjobb tehetségeket az egyetemek közül, hogy kiegészítse azt szakmai kiválóságon alapuló képzéssel. Ezért azt érjük el, hogy az osztályteremből az ügyvédi iroda és cég rangjába lépés természetes és megfelel a magas keresleti követelményeknek.

Történelem

Az ISDE a jogi szakma szívéből született tudományos intézmény. A fő hazai és nemzetközi cégek képviselői vettek részt annak megalapításában azzal a céllal, hogy olyan tudományos intézményt hozzanak létre, amely a legmagasabb szintű képzést kínálja.

Az ISDE tehetséges diákokat választ ki a vezető hazai és nemzetközi egyetemekről, kiválósági alapú képzést kínál, és ezért megfelelő garanciákkal vezeti be őket a szakmai struktúrákba.

Az ISDE a madridi Complutense Egyetemhez tartozó központ. Hallgatóit a legrangosabb nemzetközi egyetemeken képzik, például a Georgetown Egyetemen, a NYU -n, a Miami Egyetemen és a Jindal Global Egyetemen, amelyek nemzetközi rangsorok vezetői.

A legjobb tudományos és szakmai partnerek kettős hozzájárulása egy globális képzési modellt állít fel, amely megtöri az elmélet és a gyakorlat közötti mesterséges szakadékot, és átfogó professzionalizációs módszerré válik.

Kutatóközpontok

A kutatóközpontok az ISDE -vel való együttműködés egy fajtája a jogi és közgazdasági képzéssel és kutatással kapcsolatos tevékenységek végrehajtása érdekében.

A kutatóközpontokat azzal a küldetéssel hozták létre, hogy előmozdítsák a szövetségeket a különböző területeken működő külső partnerekkel és intézményekkel a vállalati társadalmi felelősségvállalás fejlesztésének elősegítése érdekében. A cél az üzleti és szakmai szektorokkal való kapcsolatok erősítése az ISDE kutatóközpontjai keretében kifejlesztett különböző kutatási és képzési kezdeményezések révén.

Az ISDE kutatóközpontjai:

 • ISDE BlockChain & Law kutatóközpont
 • ISDE megfelelési kutatóközpont
 • ISDE Sportjogi Kutatóközpont
 • ISDE Kutatóközpont az Agyiskola Mesterével együttműködve

Szakmai partnerek

Az ISDE a szakmai körökből született, amikor a legrangosabb ügyvédi irodák képviselői úgy döntöttek, hogy olyan intézményt alapítanak, amely kiválasztja a tehetséges diákokat, hogy kiválósági alapú képzésben részesítsék őket, és ezáltal lehetőséget teremtsenek a csapatukba való sikeres integrációra.

Vezető ügyvédi, mint például a londoni Magic és a Silver Circle, amerikai cégek, a kontinentális Európa, illetve az ázsiai piacon, szakmai szolgáltató cégek, mint például a Big Four, multinacionális intézmények, sporttal kapcsolatos partnerek hozzájárulnak a legjobb professional's tudni -hogyan tervezzük meg, irányítsuk és tanítsuk különböző programjainkat.

Akadémiai partnerek

Büszkék vagyunk arra, hogy nemzeti és nemzetközi akadémiai partnerségeink vannak azzal a céllal, hogy aktuális és globális tapasztalatokat nyújtsunk diákjaink képzésében.

A projekthez több mint 250 ország több mint 250 ügyvédi irodája és cége csatlakozott.

Az ISDE szoros kapcsolatot tart fenn az üzleti és tudományos szektorokkal. Jelenleg több mint 250 társult ügyvédi irodával és vállalattal működik együtt több országból. Ezenkívül az ISDE többek között olyan rangos egyetemekkel is együttműködik, mint a New York -i Egyetem, a Georgetown, a Miami Egyetem és a Jindal Global University.

Ennek az együttműködésnek kettős célja: garantálni, hogy a hallgatók folyamatosan frissített képzésben részesüljenek, és lehetőséget kapjanak szakmai karrierjük fejlesztésére, valamint ösztönözni az együttműködő ügyvédi irodákat és vállalatokat, hogy versenyképesebbek és társadalmilag felelősségteljesebbek legyenek a fiatal tehetségek munkaerő -beillesztésének köszönhetően. nemzetközi kiválóság környezete.

Kar

Az ISDE tantestülete a kutatásban és oktatásban nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekből áll. Legtöbbjük orvos és gyakorló ügyvéd a vezető ügyvédi irodákban és társaságokban, ami bizonyítja érdemeiket a kutatásban és a szakma gyakorlati szemléletében.

Campus jellemzői

Campusaink és központjaink

Diákjaink az általuk tanult program típusától függően hozzáférhetnek a különböző campusokhoz. A legújabb technológiával felszerelve, minden város legkiemelkedőbb negyedében, a négy helyszín bármelyikén találnak lehetőséget a sportolásra, tanfolyamokra, konferenciákra és mesterkurzusokra, amelyek kiegészítik akadémiai programjaikat. Az ISDE által támogatott tevékenységek a nagyobb tudás megszerzésére és a hallgatói kapcsolatok erősítésére irányulnak.

Tech & Digital

Az ISDE a vezető ügyvédi irodák és cégek munkakörnyezetét reprodukálja. Ezért képzésük elengedhetetlen támogatásaként hallgatóink ugyanazokhoz az eszközökhöz férnek hozzá, amelyeket az új internet alapú technológiák biztosítanak.

Madrid

Madrid nyüzsgő város, amely folyamatosan növekszik. Sokak szerint az üzleti élet természetes kereszteződése Európa, Amerika és Afrika között. Az ISDE kampusza a pénzügyi negyedben található, közel a vezető ügyvédi irodák és cégek székhelyéhez, amelyek szakemberei alkotják oktatóit, és ahol az ISDE hallgatói több házon belüli workshopot is tartanak.

Barcelona

A város egyik legbájosabb részén található, egy olyan épületben, amely ötvözi a történelem hagyományait a diákok minden kényelmével. Az ISDE barcelonai campusán minden feltétel adott ahhoz, hogy a legjobb környezetet biztosítsa a kiválóságon alapuló képzéshez és előmenetelhez.

New York

Az ISDE New York belvárosában található központjában az összes amerikai programműveletet koordinálják, beleértve az ország tekintélyes egyetemeivel kötött tudományos szövetségeket is.

Asturias

Az ISDE Oviedo városközpontjában található kampusza az a hely, ahol az ISDE képzési szolgáltatásait nyújtja Spanyolország északi részén, ahol a központban kurzusokat tartanak csoportok vagy vállalatok számára testre szabott képzések érdekében.

  Helyszínek

  • Madrid

   C. de Serrano, 208, , Madrid

  • New York

   350 5th Ave, , New York

   • Oviedo

    ISDE Law Business School, , Oviedo

    • Madrid

     Madrid, Spanyolország

     Kérdések