Keystone logo

ISDC Global Business School

A logo

Bevezetés

Az IGBS -ről

ISDC Global Business School a International Skill Development Corporation egyik ága, amely vállalat holnap elkezdett készségfejlesztést adni.

Oktatási portfóliónk olyan programokat és szolgáltatásokat tartalmaz, amelyek minden korosztály és iparág igényeit kielégítik. Együttműködünk iskolákkal, főiskolákkal, egyetemekkel és kormányokkal szerte a világon, hogy népszerűsítsük szakmai és tudományos képesítéseinket, amelyek elősegítik a fenntartható növekedést a jövőbeli készségek meghonosítása érdekében.

Az IGBS büszke transznacionális oktatási partner a Nyugat-Skóciai Egyetemen, hogy magas színvonalú alap- és mesterképzési programokat ítéljen oda.

Pénzügyi diplomáinkat nemzetközi szakmai testületek, köztük a CIMA, az ACCA, az IPA és a CMI akkreditálják, így a hallgatók versenyelőnyt nyújtanak másokhoz képest a diploma megszerzése után. Úgy tervezték, hogy a diákok tökéletesen ötvözzék az elméleti ismereteket és a gyakorlati tapasztalatokat. Ez nemcsak a karrierjüket növeli, hanem olyan készségekkel is felruházja őket, amelyek szükségesek a munkahelyi szokatlan helyzetek kezeléséhez.

Sikeres jövő építése

Az IGBS -nél hiszünk abban, hogy a jövőt úgy építjük fel, hogy képzésben részesítjük a diákokat, hogy rendelkezzenek a több iparág által megkövetelt legfinomabb készségekkel. Ez csak a vonzó és magasan képzett karunk, az elkötelezett támogató személyzet, a fejlett technológia használata és a hallgatóink elszántsága közös erőfeszítései miatt lehetséges.

Olyan programokat kínálunk, amelyek teljes munkaidőben, hétvégén és távoktatásban zajlanak. A diákok professzoraink és az általuk biztosított tananyagok segítségével kiválaszthatják azt, amelyik a legjobban megfelel az ütemtervüknek, és a sikerük érdekében dolgozik. Lehetővé tettük a speciális közlekedési szolgáltatásokat a nappali tagozatos hallgatók számára, akik Sharjahból, Ajmanból és Dubaiból indulnak az egyetemre.

A diákok felkészítése a valós világra

A Sharjah-ban tartott osztályaink a legmodernebb technológiával vannak felszerelve, hogy segítsenek a diákoknak a lehető legjobb módon tanulni. Az egyetemen hatalmas könyvtár, rekreációs központ és szabadtéri sportterület található, ahol a diákok barátaikkal tölthetik szabadidejüket.

Helyszínek

  • Ground Floor, ITEC Campus, Near Expo Centre, Sharjah, , Sharjah

Kérdések