Keystone logo

IPSL Institute for Global Learning

A logo

Bevezetés

IPSL Institute for Global Learning újraértelmezi a 21. századi felsőoktatást - kihasználva a nemzetközi partnerségeket, amelyek megszüntetik az akadémia és a társadalom közötti határokat, és szándékosan hangolja a hallgatók tanulási tapasztalatait a mai világ kihívásaihoz és lehetőségeihez. Egyedülálló oktatási környezetünket az intellektuális szigor, a nyitottság, a kölcsönösség, a kreativitás, valamint a képességek és az elszántság jellemzi.

Eredetileg "The International Partnership for Service -Learning ™ and Leadership" néven ismert - az 1982 -ben alapított IPSL egy oktatási szervezet, amely a diákokat, főiskolákat, egyetemeket, nonprofit szervezeteket és más szolgáltató ügynökségeket szolgálja szerte a világon, támogatva azokat a programokat, amelyek összekapcsolják az önkéntes szolgálatot a közösségi és tudományos tanulmány.

Oktatási úttörő hagyományainknak megfelelően az IPSL nemrégiben 2017 -ben elindította legújabb kezdeményezésünket ... Közösségszervezés és társadalmi aktivitás, vagy egyszerűen "COSA".

Mi motiválja az IPSL -t?

Az IPSL azon dolgozik, hogy etikusabbá, hozzáférhetőbbé és fenntarthatóbbá tegye a nemzetközi szerepvállalást azáltal, hogy elősegíti a diákok és a társadalmi változásokat előidéző ügynökök közötti kapcsolatokat és tanulást világszerte. A szakmai gyakorlatokkal ellentétben az IPSL nem „helyezi el” a hallgatókat, hanem lehetőséget kínál a diákoknak, hogy kapcsolatba lépjenek 4 ország társadalmi változásért felelős szervezeteivel (partnereinkkel).

Napjainkban az IPSL teljes mértékben akkreditált posztgraduális programokat és hitelképes, egyetemi szolgáltatástanulási programokat kínál a világ különböző országaiban-olyan programokban, amelyekben több mint 4000 diák vett részt az Egyesült Államok több mint 400 egyeteméről vagy főiskolájáról és 25 másik országból. Az IPSL programbevételeinek több mint 83% -át közvetlenül az általuk kiszolgált közösségekbe fekteti vissza.

Helyszínek

  • 4110 SE HAWTHORNE BLVD., #200, 97214, Portland

  • Cusco

  • Medellín

  • Hanoi

  • Thessaloniki

  • Cartagena

  • San Lucas Tolimán

Kérdések