Keystone logo
International University SDI München

International University SDI München

International University SDI München

Bevezetés

Érdekli az üzleti és közgazdasági , kommunikációs és médiát magában foglaló képzési program ? Vagy szeretné bővíteni tudását nyelvszakemberként alap- vagy mesterképzéssel? Szeretnél nemzetközi környezetben dolgozni?

A International University SDI München az interkulturális kommunikációra specializálódott, és államilag elismert és akkreditált alapképzési és mesterképzési programokat kínál az üzleti élet és a gazdaság, a kommunikáció, a média és a nyelvek területén. Minden mesterképzési programunk akkreditált, hogy Németországban magasabb szintű köztisztviselőket szerezzen .

Az SDI -hez hasonló egyetem lehetővé teszi, hogy élvezze a kiscsoportos tanulás előnyeit, és jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező professzorok és oktatók határozott támogatásával. A International University SDI München nemzetközi légkör jellemzi, üzleti együttműködésekkel és kapcsolatokkal rendelkezik a világ minden tájáról . Így már értékes nemzetközi és gyakorlati tapasztalatokra tehet szert tanulmányai során.

A International University SDI München csak nonprofit alapon működik . A tandíjat a képzési programjaink folyamatos fejlesztésére és fejlesztésére használják.

Akkreditációk

Helyszínek

  • Internationale Hochschule SDI München University of Applied Sciences Baierbrunner Straße 28, 81379, Munich

Kérdések