Keystone logo
International Management Forum Academy

International Management Forum Academy

International Management Forum Academy

Bevezetés

Üdvözöljük az IMF Akadémia honlapján!

Az IMF Akadémia a Nemzetközi Vezetési Fórum (IMF) tagja, független kiadói és képzési szervezet, amely a nagy és középvállalatok magasabb szintű képzettségű vezetői és döntéshozói számára nyújt üzleti információkat.

Üzleti információkkal foglalkozunk távoktatási tanfolyamokon keresztül (tanfolyamok, amelyek teljes mértékben az önálló tanuláshoz, az on-line tanulás támogatásához szükségesek), mesterkurzusok és forró tematikus (tanúsító) tantermi képzés.

Az elmúlt 25 év során szilárd hírnévre tett szert azáltal, hogy a kritikus és a jelenlegi érdeklődésre számot tartó témákról és értékes információkról gondoskodunk. Ügyfeleink világszerte több mint 40 országból származnak!

Tanfolyamaink tartalmát szoros együttműködésben fejlesztettük ki a nagy nemzetközi tanácsadó szervezetekkel vagy kisebb szakosodott tanácsadó irodákkal dolgozó elismert tárgyi szakértőkkel. Oktatóink olyan szervezetekből származnak, mint az AIIM, az Antwerpen Management School, az Atos Consulting, a Capgemini, a Centric, a CGI Group, a Conquaestor, a Deloitte, a Duthler Associates, a G31000, az IBM Business Consulting Services, A Microsoft, a PwC, a SABSA Intézet, a Sogeti, a TIAS Üzleti és Társadalomtudományi Iskola, az átviteli árazási társult vállalkozások (TPA), a különböző egyetemek és sok más.

Az IMF Akadémia képes megszervezni bármely (rendszeres és testre szabott) képzést vállalaton belüli képzésként vagy személyi coachingként az irodájában vagy bármely más helyen. Ismerjük a (nemzetközi) képzési piacot, és mindig megtaláljuk az optimális megoldást az Ön speciális képzési igényeire.

Helyszínek

 • Eindhoven

  Fellenoord 224, 5611 ZC, Eindhoven

  • Amsterdam

   Amsterdam, Hollandia

   • Leiden

    Leiden, Hollandia

    • Utrecht

     Utrecht, Hollandia

     • Brussels

      Brussels, Belgium

      Programok

       Az intézmény a következőket is kínálja:

       Kérdések