Keystone logo
International Foundation Program at University of Kent

International Foundation Program at University of Kent

International Foundation Program at University of Kent

Bevezetés

Ha úgy dönt, hogy a University of Kent-en tanul, akkor a tökéletes bevezetést választja az Egyesült Királyságban való tanuláshoz. Világszerte elismert egyetem vagyunk, sokszínű, kreatív és befogadó közösséggel, ahol Ön pontosan beilleszkedik.

Tanulmányai során tehetséges és magasan képzett oktatóink inspirációt és kihívást jelentenek. Kiváló karrier- és foglalkoztathatósági támogatást és lehetőségeket biztosítunk, amelyek segítségével tanulását sikeres jövővé alakíthatja. Kentben nem számít, milyen messzire jutottál, nincs határa annak, hogy meddig mehetsz el.

Kik vagyunk

Világszerte elismert és nemzetközileg fókuszált egyetem vagyunk. Sokszínűséget és erőt hozunk diákközösségeinkbe, motivált, ambiciózus és kiválóan foglalkoztatható diplomásokat hozva létre.

Canterbury campusunk 300 hektáros parkban, míg Medway campusunk egy történelmi egykori haditengerészeti bázison található. Mindkét campusunk kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik Londonnal, amely mindössze 50 percnyire van nagy sebességű vasúttal.

Az értékeink

Alapvető értékeink a sokszínűség, a szólásszabadság és a különbözőség ünnepe. Fókuszban a kutatás és az innováció áll, amely hozzájárul a társadalomhoz; egyéni igényekre összpontosító oktatás; partnerségek ipari szervezetekkel; a globális kihívásokat megbirkózó digitális technológiák; egyenlőség, sokszínűség és befogadás.

Kifelé nézünk; elfogadjuk a változást, és hajlandóak vagyunk másként csinálni és másként látni a dolgokat.

Helyszínek

  • Canterbury, Egyesült Királyság

  • Boulevard Louis Schmidt,2a, 1040, Etterbeek

  • Central Avenue, ME4 4AG, Gillingham

  • Rue de Chevreuse,4, 75006, Île-de-France

Kérdések