Keystone logo

Intercultura Costa Rica

A logo

Bevezetés

Miért válassza az Intercultura-t?

Intercultura Costa Rica spanyol iskolák két gyönyörű, egyedi tervezésű, városra és tengerpartra épülő egyetemre 1993-ban alakult azzal a céllal, hogy minőségi és különböző spanyol nyelvű merülő programokat biztosítsanak minden korosztálynak, nemzetiségnek és spanyol szintnek. Programjaink minden szabvány felett megyünk. A két nagy kontrasztú helyszínen a diákoknak lehetőséget biztosítanak arra, hogy megtanulják és éljenek a spanyol nyelv és a Costa Rica kultúra révén:

  • a beszélgetésen alapuló spanyol osztályok dinamikusak és interaktívak
  • ingyenes napi tevékenységek: latin tánc, jóga, főzés, filmek, zumba, művészet.
  • homestay családok, akik gyalogos távolságra vannak az iskolától.
  • akadémikusaink kiemelkedő színvonala (mi vagyunk az egyetlen olyan nyelviskola Costa Ricában, amelyet az Egyesült Nemzetek Global Compactja ismer el ), és Duke, UNC, Connecticut Egyetem és mások külföldi tanulmányi programokat választottak.
  • barátságos légkör, személyre szabott megközelítés és a részletekre való figyelem
  • elkötelezettség a fenntartható közösségfejlesztés iránt (a helyi gyermekek számára nemprofit programot működtetünk, többek között).

Vessen egy pillantást a Heredia City Campusra - diákok szemszögéből:

KIS ÉRVÉNYEK

Dinamikus és intenzív csoportos osztályaink legfeljebb 6 hallgatót tartalmaznak . A tanítás kommunikációs megközelítésével teljes mértékben bevonjuk hallgatóinkat, és felkínálják őket a nyelv sikere felé.

VISSZA A KÖZÖSSÉGRE

Amellett, hogy segít a diákoknak a spanyol tanulásban, az Intercultura elkötelezte magát amellett, hogy hozzájárul a felelősségteljes, fenntartható fejlődéshez a közösségben. A diákok tandíjainak mintegy 3% -a közösségi fejlesztési kezdeményezések, környezetvédelmi projektek, kulturális tájékoztatási események finanszírozására, a helyi közösségek és az alkalmazottak oktatási lehetőségei.

Az országszerte jól megalapozott önkéntes projektjeinkkel és tapasztalt helyszíni önkéntes koordinátorokkal az Intercultura nagyszerű és egyedülálló önkéntes lehetőségeket kínál minden olyan diák számára, akik velünk egy spanyol tanfolyamot folytattak. Idõt önként jelenthet az oktatás, a szociális munka, az állatok védelme és a környezetvédelem területén.

UNITED NATIONS RECOGNITION:

Az Intercultura is Costa Rica első tudományos intézménye, amely hivatalos elismerést kap az ENSZ Globális Megállapodás partnerként, fenntartva a fenntartható fejlődés és a vállalati felelősség elveit az emberi jogok, a munkaügyi törvények és a környezetvédelmi gyakorlat területén.

Helyszínek

  • Calle 10 Avenida 4, 40101, Heredia

  • del Hostel El Dorado 150 metros al sur, frente a la playa, Provincia de Guanacaste, 50205, Sámara

Kérdések