Keystone logo
Instituto Tecnológico de Tijuana

Instituto Tecnológico de Tijuana

Instituto Tecnológico de Tijuana

Bevezetés

Instituto Tecnológico de Tijuana egy oktatási intézmény, 47 éves szolgálati idővel, a kaliforniai Baja-i egységben, 16 főiskolai fokozatot és 8 végzős programot tanít 1971. szeptember 17-én.

misszió

Hozzájárulás a vezető szakemberek és kutatók integrált képzéséhez az innováció és a technológiai fejlesztés területén a régióban, az országban és a világon; magas társadalmi felelősségvállalással, minőségi oktatási szolgáltatással, méltányossággal és relevanciával.

kilátás

Az ország északnyugati régiójában vezető technológiai felsőoktatási, tudományos kutatási és technológiai fejlesztési intézmény, nemzeti és nemzetközi projektekkel.

Naassom Azevedo / Unsplash

értékeket

 • Tagság. Büszkeség az intézmény részévé válni, teljes mértékben azonosítva, meggyőződve és elkötelezett a technológia küldetése és jövőképe mellett.
 • Végezze el a funkciókat és a feladatokat, egyénileg és csoportokban, elkötelezettséggel és összpontosítva a minőségre.
 • Integritását. Értékek és viselkedésünk hitelessége és kongruenciája.
 • Szakmaiság. Legyen etikus, tiszteletteljes, hozzáértő és folyamatosan frissüljön.
 • Innováció. Ösztönözze az intézményi jövőkép megvalósításához vezető projektek létrehozását és fejlesztését.
 • Társadalmi elkötelezettség Végezzen szolgálatot és járuljon hozzá a környezet technológiai oktatásához.
 • A minőség fenntartása a folyamatos javítás eléréséhez szükséges eszközökkel.

Az eljárások, folyamatok, tevékenységek és az erőforrás-gazdálkodás folyamatos fejlesztése a maximális megelégedettség biztosítása érdekében.

A minőségi oktatás azon alapszik, hogy megteremtse, innoválja és keresse a napi feladatok végrehajtásának leghatékonyabb módját.

 • Légy teljesen őszinte, egyenes és tisztességes.
  Viselkedjen és őszinte és átlátható módon fejezze ki magát másokkal szemben, mindig az igazságot helyezve az első helyre, a bizalom és a fejlődés környezetének megteremtésével a technológiai közösségben.
 • Elismerje az emberek jogait, és tartózkodjon sértéstől vagy sértéstől.
  Felismerje, értékelje és értékelje személyem, valamint mások személyét, tiszteletben tartva cselekedeteink korlátait, mindaddig, amíg azok nem ártanak vagy zavarják környezetünk nyugalmát.
 • Vegye tiszteletben mások véleményét, elképzeléseit vagy hozzáállását, még akkor is, ha azok nem egyeznek meg a saját véleményével.
  Értékeld az emberiségben létező személyiségek, kultúrák és fizikai változatok sokféleségét, tudd meghallgatni és elfogadni mások véleményét, ami elengedhetetlen a békés együttéléshez, elengedhetetlen az iskolában, a munkában és a közösségben való harmóniához.
 • Végezzen tevékenységeket és tevékenységeket kiemelkedő módon, és túllépve elvárásainkat.
  Ismerje fel technológiai közösségünk kiemelkedő tulajdonságait és egyedi tehetségeit, és támogassa őket szakmai fejlődésük során, hogy fejlődésük javát szolgálja a társadalom számára. Tegyen egyértelmű célokat, amelyek meghatározzák a legfontosabb célokat intézményként, és törekedjenek személyes és kollektív fejlesztésre.
 • Mások befolyásolása, lelkesen végzett munkájuk késztetése a célok és célkitűzések elérésében.
  Gyakorolja és erősítse a vezetést az értékek kódexén alapuló, mint integrált emberi lény a család, a szociális, a munka és az akadémia területén, fegyelem, lojalitás, integritás, meggyőződés, kitartás, kongruencia, hitelesség, őszinteség, szabadság és tisztelet mellett.
 • Nyúljon el a javasolt megoldáshoz és keressen megoldást a felmerülő nehézségekre.
  Légy konzisztens a céljainak elérésében, szembenézve a kihívásokkal és legyőzve a nehézségeket bátorsággal, anélkül, hogy magát legyőzné, alkalmazkodjon a körülményekhez, és sikerrel járjon.
  • Csapatmunka. Együtt dolgozzanak a közös jövőkép felé.
   Fokozza a kreativitást, a motivációt és a kollektív vezetést, integrálva a közös célok és célkitűzések elérésére irányuló erőfeszítéseket; azon értékek és etikai alapelvek megosztása, amelyek intézményként definiálnak minket.
  • Elkötelezettség. Légy határozott a cél elérésében.
   Cselekedjen határozottan és szenvedélyesen, fordítva a szükséges időt és erőfeszítést a vonatkozó tevékenységek elvégzéséhez az egyéni és a kollektív előnyökre kitűzött célok és célok elérése érdekében.
 • Feltétel nélküli segítséget nyújt azoknak, akiknek szükségük van rá.
  Vigyázzon a közösség igényeire, a lehető legjobbakat elkötelezetten és önzetlen módon adva, csatlakozzon a közös célok elérésére irányuló erőfeszítésekhez, hozzon létre rugalmas és hatékony támogatási hálózatokat, amelyek pozitívan befolyásolják a társadalom fejlődését.
  • Nemek közötti egyenlőség Esélyegyenlőség a férfiak és a nők számára.
   Ösztönözni kell a férfiak és a nők esélyegyenlőségének védelmét sajátos körülményeiknek, szükségleteiknek és sajátosságaiknak megfelelően, amelyek garantálják a pluralizmus tiszteletben tartását, valamint az igazságszolgáltatáshoz és az egyenlőséghez való hozzáféréshez való jogot, ugyanazon vagyon használatát, ellenőrzését és előnyeit és a társadalom szolgáltatásai.

Minőségpolitika

A Instituto Tecnológico de Tijuana elkötelezi magát az összes folyamat végrehajtása mellett, az ügyfelek elégedettségének irányítása felé az oktatási folyamat minősége alapján, a követelmények teljesítése érdekében, a minőségirányítási rendszer hatékonyságának és folyamatos fejlesztésének köszönhetően. , az ISO 9001: 2008 / NMX-CC-9001-IMNC2008 szabvány szerint.

Ez az oldal pénzügyi támogatást kapott az APN2016-4015 APPL20 diffúziós projektének, melynek címe: A PURPLE VÍZ FELHASZNÁLÁSA A GUADALUPE-Völgy szőlőskertek felfújására.

Helyszínek

 • Calzada del Tecnológico,s/n, 22414, Tijuana

Kérdések