Keystone logo
Instituto Séneca - Centro Internacional de Postgrado

Instituto Séneca - Centro Internacional de Postgrado

Instituto Séneca - Centro Internacional de Postgrado

Bevezetés

A világ számára nyitott alakzat

A Seneca Intézet , a Madridi székhelyű Nemzetközi Posztgraduális Központ, amely több mint 20 éve jelen van a képzés területén, olyan programokat tervez és fejleszt, amelyek megfelelnek a szakképzett szakemberek piacának szükségességének a területeken. nagy igény a magas szintű specializációra a nemzetközi kapcsolatok , a kommunikáció , a logisztika és a menedzsment területén .

A képzések által a Seneca Institute-tól technikai képzés, egyetemi akkreditáció megszerzésére irányul, vagy frissítése átfogó ismereteket a témában, hogy Másteres egyetemi diplomával és kredit, keretezett az Európai Felsőoktatási Térség (EFT) keresztül Szakértői tanfolyamok és szakképesítések .

A több mint két évtized, amely támogat bennünket, számba veszik a több mint 75 nemzetiségű szakemberek posztgraduális képzésének védelmét az öt kontinensen, akiknek segítettünk elérni szakmai céljaikat , megkönnyítve az eszközök megszerzéséhez szükséges eszközöket az egyes tantárgyakban megszerzett ismeretek és készségek, valamint a helyi vagy nemzetközi gyakorlatok.

Megvan a legteljesebb minden képzési és tananyagok saját fejlesztési cselekvési programok, ami a hallgató számára a reálgazdaság erőfeszítés, koncentrálva tartalom minden szempontból meg kell , hogy tudni a témáról, vagy kezelési terület.

Az összes tanfolyamot és a mesterfokozatot a kevert tanulási változatban vagy teljesen online követheti. Az első esetben a Seneca Intézet biztosítja a szükséges igazolásokat a Spanyolországon kívül lakó diákok számára a vízum megszerzéséhez, a második esetben pedig a tanítás és a diákokkal való interakció gondoskodik. integráltnak és támogatottnak érzik magukat a formáló akció időtartama alatt.

Lépjen kapcsolatba velünk, és egy olyan képzésben tudjuk Önt vezetni, amely frissíti a tudását, amely szakterületen vagy szakmai átképzésen keresztül vezet.

Helyszínek

  • Calle de Velázquez, 86, 28006, , Madrid

Kérdések